måndag 15 juni 2009

MIN FÖDELSEDAG!

För det är Ingen vanlig dag, för det är ju Min Födelsedag! Hurra hurra hurra!

Ja då blir man bara äldre! Jag är ju nu 27 år fyllda åh Herre Gud vad tiden går snabbt, men men jag e glad för den tid jag har levt & kommer leva i framtiden, även om det finns saker man säkert hade velat ändra på så e det ju lite sent att kanske tänka på nu, men man får ju även nya drömmar & vistioner i livet & det e ju det som gör att man som människa utvecklas, blir en starkare, mer världsvan & mogen individ!
Synd bara att man inte får en Söt Pojke inslagen i endast en rosett runt det heligaste! Hahaha... men jag vet att jag ska få en Digitalkamera. Åh antagligen med 10 megapixlar så gissa om jag e glad! Tjohoo...!! Jag ska äta middag med min far & jag får ju självklart välja restaurang så det blir nog något Thailändskt!
Ska träna lite styrketräning innan farsan kommer, han skulle komma vid kl. 02.00, men får väl se han har ju en benägenhet att vara lite sen. Tränat 50 min. dusch, äta nåt litet, klä mig & vänta på farsan, men han var i tid idag, ganska precis kom han.

Vi har varit & kollat på en Digitalkamera till mig i Marieberg. På Elgiganten, Clas Ohlsson, 2 olika Expert, On Off & Siba. Men allt var så dyrt & inga snygga kameror. Var även på IKEA å kolla lite.

Vi åt Hamburgare...riktigt ordentliga...så gott, jag åt Kycklingburgare, Strips & en stor Coca Cola.

Sedan kom Vi på NetonNet & självklart hitta vi en kamera där & en kamera med 12 Megapixel för billigare än dom vi kolla på en OLYMPUS FE-3010. Batteriet ligger på laddning! 4 GB minne & en snygg mossgrön väska till.


Var trevligt att få umgås lite med pappa bara så sällan vi gör det & vi har inte alltid världens bästa relation, så all kvalitetstid vi kan få ensamma med varandra är bra för våran relation som son & far. Han åkte sedan hem för att fixa lite saker hemma. Han e ledig på måndagar från jobbet, därför han kunde komma.

Resten av kvällen blir nog att softa med att käka lite god mat: Åt en skaldjursomelett ikväll med kräftstjärtar, krabbsticks, 4 ägg, grädde, salt, peppar, thailändsk curry & lite olika örter, så jag njöt av att vara ensam ikväll. E ganska trött efter en lång dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar