fredag 12 juni 2009

Kärlek & Passion!

Jag vill känna det där pirret i kroppen som jag bara har gjort med 3 personer i hela mitt liv. Jag har många gånger varit förälskad & kär, men att verkligen älska e den härligaste känslan jag någonsin kännt för någon & det har bara hänt 3 gånger i mitt liv.

Första var i en kille jag träffa första gången jag var 16 år & det var av & till tills jag var 18 år & han 26 år då han fria till mig! Jag hade då aldrig varit så lycklig, men den lyckan skulle ryckas ifrån mig, 2 veckor innan vårat bröllop dör Peder i en bilolycka! Jag Älskar & Saknar honom!

Andra träffa jag flera år senare i Stockholm då jag bodde där, Magnus som jag t.o.m. flytta till Kiruna för & levde tillsammans med i 2,5 år. Synd att allt skulle sluta som det gjorde, men skönt att han nu e min vän i livet.

Tredje är en kille som jag inte tänker nämna vid namn, det e nämligen så att han har hemlig identitet. Men något här var grovt fel?! Vi var inte tillsammans så länge, men jag märkte att det efter ett tag & när han märkte att jag var på väg ifrån honom. Friade han till Mig med en stor guldring med ädelstenar i, men jag kunde inte, det jag hade insett var att han är en mytoman (någon som ljuger) han ljuger så mycket att han tror på sina egna lögner! Jag tycker synd om honom & jag hoppas nu bara att han ska bli frisk & lycklig!

Andra killar har jag bara kännt att jag varit förälskad el. kär i. Jag hoppas att jag nu ska finna en sann kärlek, någon som respekterar mig för den jag är & inte försöker att ändra på mig så jag ska bli någon annan? Någon finare? Någon tuffare? Någon flashig kille? Jag vill bara vara den jag är & vill att folk ska Respektera & Älska mig för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar