lördag 13 juni 2009

Konstiga Drömmar!

Somna inte förren vid 02.00 igen & vakna 12.45. Ringde & prata med Pontus lite i mobilen!

Jag har inatt drömt 2 st. drömmar jag kommer ihåg, men GUD vad olika dom var i karaktär & handling!

Första drömmen var jag & min kompis Angelica i ett stort & konstigt hus med trappor, dörrar & olika våningsplan som ledde hit & dit med ingen dirrekt mening. Men jag visste inte att hon var där & jag visste inte 100 % vem hon var, men i drömmen kände jag igen hennes ansikte & att hon var snäll. Det var ett mörkt & kusligt hus & jag vet inte hur jag/vi hade kommit dit, men jag sprang runt i huset själv vad jag trodde med något som jagade mig, då såg jag 2 huvudlösa & armlösa karaktärer insvepna i varsitt tyg kring kroppen, en i ett rosa tyg den andra i ett blått tyg. Dom hoppade omkring hotfullt så jag försökte att sparka till den rosa av dom & dom bara försvann ur tomma intet?! & tygena som dom haft på sig var nu svepna runt min kropp. Jag hörde en röst som skratta...jag försökte att springa ner för en trappa, men hindrar mig själv hastigt & hoppar upp igen då kom en knottig hand med långa naglar precis sveper mellan trappstegen. jag kastar av mig tygerna & märker att jag har fått andra kläder, tygerna hade gett mig andra kläder, ett par rödbruna skinnbyxor med snörning, moccasinliknande skor, en guld & ädelstenskläd-kniv i ett hölster, en ihopsnörad skinnjacka, ett vitt linne under. Jag skyndar mig emot ett runt fönster som är på detta plan, jag tar mig ut på det & kommer ut på ett tegeltak, där ser jag Angelica en bit bort på taket, i en lång svart skinnkappa & svarta skinnkläder, hon säger spring åt mig, jag kastar mig hejdlöst från taket till ett annat tak på samma byggnad, det var massa små konstiga vinklar på huset & med många små & konstiga takavsatser. Vi klättrar allt vad vi orkar upp för byggnaden för att komma upp på ett av dom stora takerna för att se om man kan ta sig ner genom ett träd el. nåt?? När vi kommer upp på taket hör vi skrattet igen & en kvinna/häxa kommer flygande upp på taket. Hon var inte så stor, men alldeles rynkig, grått sprettigt hår, trasiga kläder, men en blick som såg ut att kunna döda. Med ett svep kastar hon en handrörelse emot Angelica's håll så hon flyger baklänges in i en väg & svimmar. Hon höjer sin hand igen å ska just till att, när jag minns att jag hade min kniv, som grepar med min hand & lyfter ur bältet, hon kastar sin rörelse men inget händer, sedan säger hon argt...

-Hur har du fått tag i den där?! Åh så vaknade jag. Men somnar ganska snabbt om efter att ha vänt på mig bara.

Andra drömmen var jag vid min farmor's hus i Dalarna med 2 av mina kompisar; Andy & Richard, vi var alla i åldern typ 14- 15 år. Det var tre stora träd som stod på andra sidan gatan av vad farmor bor, 3 jätte stora träd som stod tät intill varandra så dom formade en trekant. Vet inte varför men vi skulle upp & klättra i dom där trädena, den var långa stammar & grenarna kom en bit upp, jag testa en av trädena men dt var för halt, men då sa Andy testa det där som har tjockare & knottigare bark. Jag testar & kommer upp i det utan problem då jag har varit duktig på att klättra i träd hela mitt liv. (Har jobbat lite med att fälla träd i städer nu med) Jag klättrar nästan upp till toppen då jag märker att hela trädet är på väg att braka.

Flashhopp i tanken & jag e nere på marken igen & står med dom på andra sida med ryggen emot huset & alla tre träderna är nerkapade men inte som vanligt man kapar träd utan kapade en längre bit upp. Alla tre e kappade & det ligger en uppstapplad vedhög brevid. Vi går till sidan av huset, där har min släkt planterat en cirkel av lila, vita, gula & röda penséer, vi går in källararen för att kolla efter fler blommor där finns det massor av penséer i olika färger.

Flashhopp i tanken igen & vi står på framsidan & där tycker vi att det är för grönt vi tycker att dom ska sätta penséer i 2 st. urnor brevid trappan innan man går upp & sedan vaknar jag!

Snacka om helmysko & totalt oförståbara drömmar man har ibland?! Kanske är någon som har en tolkning på dessa drömmar??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar