tisdag 16 juni 2009

TISDAG...vilken dag!

Åt en skaldjursomelett kvällen den 15 juni. Med kräftstjärtar, krabbsticks, 4 ägg, grädde, salt, peppar, thailändsk curry & lite olika örter.
Somna som vanligt inte förren vid. 02. något.


16 Juni TISDAG. Jag vaknade kl: 09.00 men snossa till 09.30 sedan var det dags att gå upp, fixa ordning sig, ge djuren mat & gå ut med hunden.

Jag skulle åka med 12:ans buss till stan & tror Du inte FAN att den inte dyker upp som vanligt! Jävla bussjävlar & chaufförsidioter. Men prata med en granne på andra sidan gården som skulle med bussen med, hon har hund med & så kom inte bussen som sagt & det var 30 min. innan nästa kom så vi bestämde oss för att gå in till stan tillsammans & pratade lite om hundar & lägenheter. Så svängde jag av då hon skulle till sjukhuset, hon jobbar som sjuksköterska & jag skulle till arbetsförmedlingen.

Väl på arbetsförmedlingen blir jag slussad av en dock supersnäll tjej till ett gruppmöte, men ja det var ju fel & fick sedan träffa en handledare. Jag tror att hon var ny hon bad om ursäkt, vilken ingen av dom andra skulle göra, hon var jätte trevlig. Fick sedan träffa en tant, hon var lite nego, men gick ganska bra ändå. Fick en grön mapp med lite info i. Sedan var jag på Nordéabanken & skrev ut lite papper. Löste ut en check med lite pengar. Ner till tågstationen för att för att beställa biljetter då jag ska åka till iväg till lite bekanta under Midsommar., men ja den jävla automaten neka mig 3 gånger & när jag för tredje gången säger till informationen, får jag träffa en ny, en jävla fitta (ursäkta språket), han var så jävla otrevlig & dom vill ju ha extra betalt om man ska utnyttja deras tjänster för att köpa biljetter, han tyckte att jag skulle betala ca 45 kr. mer för att han skulle göra det, då sa jag: Inte fan e det mitt fel att era djävla maskiner inte funkar som dom ska & det är inte rätt att jag ska behöva betala mer för det.

Så jag bara gick där ifrån. Ja jag fixar biljetter på annat sätt. Träffa Andreas en gammal klasskamrat utanför blir att prata lite. Skulle sedan på ett möte för att lämna lite papper & då e den ursäkta igen; jävla fittan inte där!

Gick förrbi Myrorna & hittade 5 st. intressana böcker jag köpte; "During The Age of Reason" (konst & historia), "In The Realm Of Elizabeth" (drottning Elisabeth & konst), "Djuren på Gården" (Om Bondgårdsdjur), "Vandring i Skandinaviska Trädgårdar" (Om vackra trädgårdar) & "Das gro£e Buch der Tierwelt" (En tyskskriven djurbok)...Japp kan lite tyska har ju det i blodet från farmor som är Österrikare. Gick sedan till Pressbyrån & köpte några inredn.tidingar & efter det fixa jag busskortet mitt som har krånglat, testat fota lite, prata med min kompis Ulrika B. i mobilen & åkte hem.

Var riktigt arg när jag kom hem blir sådan när jag inte har ätit på hela dagen, så det vart snabbt att kasta i sig lite mat. Snabbt skulle det va så jag åt Cornflakes med laktosfri mjölk & några mackor med peppersalami på.

Jag gillar att läsa, böcker & inredning.

Chatat & kollat nätet lite. Pratat med Richard, Pontus & Mamma lite om olika saker i mobilen. Ska bli kul att få åka bort ett tag, sedan hem några dagar & åker sedan igen.

Skulle fixa biljetter hemma på datorn, funka inte sedan testade, Richarrd på sin dator, funka inte heller, Ja ingen jävla hemsida funka & ringde för att beställa då ska det ta 3 jävla dygn att få hem biljetterna från Tågkompaniet. Så de e bara att hoppa på & köpa biljetterna & fick reda på att det var billigast, så blir så att åka på torsdag.

Kollat på TV...Lite allt möjligt, men kl. 20.00 blir det "Paris Hilton My New BFF" Fick posa på En Berg & Dalbanefoton. Kul...dom fick tvunget åka flera olika banor & lilla Onch var så rädd & grätt hela tiden "Onch" e lite obestämbar vad det är, men asiat men killkropp, men jätte lite smal & extremt feminin. Sedan Paris & bara några av dom till Japan & Tokyo för en MTV Music Awardgala. Dom åt på en restaurang, bara massa skaldjur & fisk så gott...Åhh jag vill med åka till Japan & Tokyo med. Jag älskar allt med Japan är ett så otroligt vacker, häftigt & annorlunda land. Paris skulle upp på scen & presentera "Best Music Video" & tog med Brittany upp på scenen, snacka om att man inte får ha scenskräck & hon skulle med Paris läsa upp vem som vann. 2 av dom som var med av dom fyra till Japan fick åka hem Sinsu & Brian.

Hell's Kitchen 2 avsnitt. Dom slåss om en Drömrestaurang & chefskocksjobb på hotell "Borgata". Han e så rå & gillar hans sätt att bossa, han vet ju vad han gör annars hade ju Gordon Ramsey inte varit så framgångsrikt. Danny vann utmanningen & flyga i ett öppet flygplan med Gordon i ett annat brevid...så läckert att kunna flyga så.

Ska bara softa & ta det lugnt resten av kvällen & ska ställa klockan för att ringa 08.30 för ett möte i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar