tisdag 21 juli 2009

Brist på sömn & deprimerad!

Jag har knappt sovit något alls somnade inte förren ca 08.30 på morgonen & vakna 11.40 på morgonen av att det är en man från Arbetsförmedlingen som ringer, för att Boel var på semester. Ursäkta uttrycket nu, men en jävla utlänning som knappt kunde prata svenska & som jag knappt förstod vad han sa.

Eftersom jag inte har några pengar den här månaden blir jag tvungen att söka socialbidrag vilket jag INTE är stolt över att behöva göra, men tror du att dom inte också strular. Dom bryr sig inte ett skit om vad som händer mig, men att ge pengar till utlänningar som bara kommer hit & inte vill komma in i arbetslivet & lära sig svenska dom kan dom ge pengar, alla jävla alkolister & drogmissbrukare det går bra att ge dom pengar, men dom kan inte hjälpa någon som mig. Blir så JÄVLA FÖRBANNAD att jag ja jag vet inte..........??
Jag känner mig helt tom & utpumpad på energi & jag känner att jag ljuger för mig själv & andra genom att inte säga hur jag egentligen mår?! Jag vill egentligen bara skricka & gråta...!!!

Så här tom & äcklig känner jag mig! (Bilden tagen idag)
Har suttit hela dagen på biblioteket på min dator & internet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar