måndag 20 juli 2009

Måndag...

Jag har idag tagit det ganska lugnt & kollat på QX, Facebook, Arbetsförmedlingens hemsida & på Chinese Crested Forumet där jag gjorde några inlägg & kollade runt lite.

Sedan vart det att kolla på en bekants hemsida, hennes fina katter & hundar. Caroline föder nämligen upp oerhört fina Siames & Balineskatter, men även Toypudlar & Chinese Crested hundar.
Det vart även att kolla på Sparta Marsvinuppfödning där jag kollade på 'Skinny' marsvin, jag tycker dom e så söta & skulle gärna vilja ha såna.
http://freewebs.com/broskogens/

STYRKETRÄNAT i ca 1.30 tim. så e lite mör i kroppen nu.
Sedan vart det lite TV...
Halv åtta hos mig" Österrikisk mat var det ikväll & ni som inte visste det så har jag Österrikist påbrå, då min farmor är från Österrike. Det vart vart en drink som kallas för 'Flygel' bla. kallskuren mat till förrät. Schnitzel till varmrätt & Apfelstrudel till efterrätt.
"The Cougar"
"The Cougar" Stacey Anderson. Medelålderskvinnan som dejtar 21- 30 åringar. Har 4 barn & en dotter som nästan är lika gammal som dom killar Stacey dejtar. Hon fyllde 40 år. Kelly & killkompisen Mici, hennes bästa vänner hälsade på. Killarna fick i uppgift att köpa en present var till henne. Finaste presenten fick en dejt med henne på tumanhand. Vinnaren vart Jon, 27 år som köpte en vackert läderinbunden daganteckningsbok.

"Lipstick Jungle"
"Lipstick Jungle" Am. Serie i samma anda som '"Sex and the City". En riktigt bra & smaskig serie.

"Skenet bedrar" (Keeping up Appearance)
Engelsk komedi med det underbara 'Hyacint Bucket' "Bouque" & hennes stackars man.

Sedan vart det bara att kolla nätet, blogga & chata lite med folk innan jag skulle sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar