fredag 17 juli 2009

Thursday...

Vaknade ca 11.40. Vaknade med världens bånge. hahaha...Hade drömt en väldigt sexuell dröm. Drömde om att jag & denna söta kille var & vandrade i skogen upp för ett berg., när vi sdtannar för att ställa ner våra ryggsäckarna, dricka vatten & njuta av solen. Jag lutar mig emot ett träd med solen i ansiktet, sluter ögonen & låter vattnet kyla min mun & varma hals, när jag känner att dragkedjan i mina kakhifärgade shorts dras ner & mina vita boxerkallingar med...Ja resten kan ni ju gissa?! Hahaha...

Hade 2 st. sms när jag vaknade från Jimmie & Patrik S.
Ute med Lucky & gav djurena mat.
Pratat med Patrik S. från Göteborg i mobilen ett bra tag. Vi pratade om lite alllt möjligt bla. att jag vill flytta från Örebro, trivs inte här längre & har inte gjort på ett bra tag nu. Åt frukost bestående av 3 små färskbröd med majonäs, kokt skinka, gurkskivor & drack Mangojuice till.
Kollat på TV. Var något fel med kanal 3 ljud, men ordnade sig på eftermiddagen.
"How To Look Good Naked" Kvinnor får lära sig att älska sin kropp.
"Airline" Om flygbolaget 'EasyJet' & deras kunder.
"Gordon Kitchen Nigthmares" Tillbaka blickar på restauranger det nu går bra för.
Tänkte en del på Rickard & om jag skulle åka till Mora. Har lite dåligt samvete att jag inte kunde åka upp till hans födelsedag den 10 juli & inte heller på hans tjejkompis födelsedag den 15 juli som jag också var bjuden på.
Mer TV...
"Sköna Gröna Hem" Gröna, Ekologiska, Återvinning & Miljövänliga alternativ för att bygga jätte vackra hem.
"Big Bang Theory" Am. Komedi om töntar.
"Dirty Sexy Money" Om den rika familjen Darlings intriger & deras advokat Nick.

Kollade på massa foton o datorn har en hel del jag har tagit.
Mer TV...
"Top Design" Ett tävlingsprogram om att blir den bästa Inrednings Designern. Dom skulle ordna ett party 'Bacardi Limón' & 'Elle Managment'. 2 lag, 3 pers. i varje. Dom båda lagen gjorde vit, svart & gult tema, men ena laget tog även med rött. Båda lagen hade även mycket av flaskorna & citroner som dekoration. Laget med mindre färger, stilrenare & minimalistiskare stil vann.

Vet inte vad det är men tror att jag kanske är på väg att bli sjuk i kroppen?! Jag är så himla trött hela tiden & kan inte somna på nätterna som jag vill, utan är uppe länge på nätterna, chatar med folk, bloggar, skriver, sover dåligt, blir att äta dåligt, tränar dåligt & e bara allmänt trött, depig & irriterad på saker. Har fortfarande problem med pengar & det e så jobbigt att ha brist på pengar & inte kunna göra det jag vill & åka till vem jag vill. Visst gör jag saker, men det blir oftast saker som e gratis, inge frel med det men vill åka & träffa folk & har inga pengar till det.
"Ett hem i solen" Dom var & kollade på hus i Sydney.
Pratade lite mer med Patrik S. i mobilen, var höjdpunkten på hela dagen, så trött, seg & trist dag.

Mer TV...
"Kvällsmat" Ikväll vart det att lagas Ekologisk rotsoppa (morötter, potatis & palsternacka), chili & vitlök med lammfärsfrickadeler med citronskal & egetgjort bröd med bla grönt te, örter, vitlök, vetekross, jäst, mjöl & tillsammans med det en egengjord färskost gjord på 3 l. kokad mjölk som syras med citronsaft för att bli vassle & hälles genom en handduk & durkslag. Jag vet att farmor brukade göra färskost som hon hade paprika & någon annan krydda i. Ska testa detta någon gång. Den ska ställas i kylen med en bunke under så sista vätska rinner ur. Man kan krydda lite sedan hur man känner för det.

"Halv åtta hos mig" Ett tävlingprogram i matlagning & 15.000 kr. Skulle säkert vinna om jag var med! Ja så självsäker är jag faktiskt.
Läste på Text-TV om 'James Waylett' som spelar 'Vincent Crabbe' i "Harry Potter" filmerna har ertappats med att ha odlat 'Cannabis' i sin mors bostad i London. Jaja...!! Hoppsan sa!

" Sommar med Ernst" Den svenska & folkkära Inredaren, Kocken, Idéefixaren & Livscoachen Ernst Kirchsteiger. Han fixar vackra hem i Svenska Skärgården i år.

"xXx- The Next Level" Am. Actionfilm med bla. Ice Kube & Samuel L. Jackson.
Pratar med Patrik S. lite mer...& med Rickard.
Nätet funkar inte hemma så fick skriva detta på fredagen på biblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar