onsdag 12 augusti 2009

En funderare & en Bra dag!

Idag var jag hemma hos snälla, oerhört omtänksamma & kloka vän Tino. Vi pratade lite om saker & ting i livet som är bra att tänka på. Medan vi pratade så satt vi & drack te, men även senare en kopp kaffe gjorda på nymalda kaffebönor. Fick låna en bok som jag gladeligen ska läsa "EN KLAGOFRI VÄRLD" av 'Will Bowen'.

"Om du inte gillar något, förändra det.
Om du inte kan förändra det, förändra din inställning till det.
Klaga inte."

Sedan var jag en stund hos min tjejkompis "Lia" Annelie som är en av mina bästa vänner livet & vi satt även & pratade lite. Fick låna interne en liten stund & passade då på att lägga in detta inlägget.

Jag ska även idag få besök av en kille som heter Patrik & som jag håller väldigt mycket av. Han ska stanna hos mig några dagar & umgås, kolla på film, va ute med hunden i det fina vädret & bara umgås med varandra. Jag känner att det som sker det sker mellan oss, men jag måste i första hand ta hand om mig själv & bli frisk. Min största prioritering måste vara mig själv & så måste man tänka mår man inte själv bra, är det svårt att vara lycklig med någon annan, för det är bara då falsk lycka. Mår jag bra i mig själv, kan jag må bra med andra.

Umgås med Patrik & har jätte mysigt under kvällen. Vi kollar på TV/film & bara myser. <3

PS. Lyckades hitta min sladd till kameran också så det är bra ska ladda in alla bilder & filmer jag tagit bla. på bröllopet & annat. DS.

1 kommentar:

  1. Hej gubben. Låter som en sund tanke det du skriver. Hoppas att du får det fint med Patrik.
    Kramar du vet vem.

    SvaraRadera