lördag 22 augusti 2009

Lördag en Solig dag!

Jag bestämde mig efter att ha varit ute med Lucky, ätit frukost, pratat med mamma i mobilen & Patrik för att åka in till stan, jag behöver en ny tillbringare för min har gått sönder. Jag pratade med Patrik medans jag väntade på bussen. Saknar honom så oerhört mycket & jag vet att jag är kär i honom, han är min Älskling & jag ska åka till honom när jag har fått pengar igen.

Hoppade av vid Centralstationen i Örebro & gick in på MYRORNA. Pratade lite med Helena & hennes son där & senare med Birgitta med, men hittade ingen tillbringare jag ville ha. Gick sedan förbi BRA BEGAGNAT & hittade ett litet fynd där.

Denna Gong gong, en liten vas & en ispincett el. vad man ska säga allt i mässing precis som jag vill ha det & allt detta för 55 kr. Var in sedan på butiket VILLAGE, men hittade inget där, kollade främst efter en tillbringare, men ska kolla på INDISKA kanske innan dom stänger idag för att se om jag hittar någon fin tillbingare?! Sitter på biblioteket & softar nu. Ska väl sedan under resten av dagen bara softa & njuta av det härliga vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar