onsdag 19 augusti 2009

Onsdag! En dag i Örebro stad!

Vaknade vid ca 08.30 & gick upp då, gav djurena mat, prata lite i mobilen med folk & sms lite med, gick ut med Lucky, softade framför TV:n min & slökollade på serien "Smalville". Klädde sedan på mig för att gå ut i solskenet & tog bussen in till stan för att kolla lite affärer.


Var bla. på Indiska där jag köpte 3 lyktor man kan hänga i fönstret, en turkos/en limegrön/en rosa. sedan vart det GAME tog några kataloger där & Åhlens där jag köpte gula mått & en svart matpincett. Träffade på min förra konstlärarinna Carina bakom Krämaren & som jag pratade lite med. Hon fick min adress hit till bloggen, sedan vart det SIA, Ica för några läsk & nu biblioteket.


Jag sitter & bloggar här, kollar lite på nätet efter saker jag har intresse av, chatar med människor, bla Patrik, Björn & Isabelle. Sedan bara softar, funderar på en hel del saker som händer i mitt liv bla. är jag djupt förälskad i en kille som är helt underbar. Ska väl träffa Annelie efter att jag är klar med detta & äta lite Asiatisk mat på Saigon.


Vi var lite på stan & slöade sedan med en Indian Jones film, den nyaste. Kristallskallen något?!

1 kommentar:

  1. Hej! Har hittat din blogg, det är fantastisk! Kul att läsa att du har ett sånt spännande liv. Synd att det inte är så många som kommenterar.
    Har läst din blogg ett tag nu. Och tycker framförallt det är kul att läsa när du refererar ett tv-program.

    Ett tips: Du kan ju börja korrekturläsa innan du publicerar dina inlägg. "&" är inte okej i löpande text. Det skrivs ut som: "och".

    Hoppas det går bra med killen du är förälskad i!

    SvaraRadera