fredag 21 augusti 2009

Torsdag & en dag med Annelie!

Dagen började ganska jobbigt, men jag tog mig i kragen & tänkte sedan att jag skulle åka in till stan för att umgås lite med Annelie & gå i lite affärer på stan som är kul att gå i. Jag åkte buss in till stan & hoppade av vid Konserthuset & gick upp till butiken "Entre" där jag möte upp Annelie & vi gick en sväng där inne för att kolla på lite roliga inredningsprylar. Jag älskar ju inredning.

Snygga & udda saker jag gillar på butiken "Entre". BRR- leksaker & Pysselbutiken för att kolla ritpapper. Sedan vart det INDISKA.
INDISKA innanför dörrarna.

2 st. Indiska mässingslyktor jag skulle vilja ha. Den hängande kostar 499 kr. & den stora golvstående kostar 695 kr.

Häftig säng inne på INDISKA som jag skulle vilja ha som en dagbädd/soffa.

Älskar det färgsprakande i affären & tog kort på lite fina kuddar, överkast m.m. Jag skulle vilja ha massor av dessa saker till mitt hem, men har tyvärr inte plats med allt nu, men en dag så.

Söta små lyktor för 29,50 kr. som jag funderar på att köpa några av.
Var på SAIGON igen & köpte mat, men denna gång tog vi med det & satte oss hemma hos Annelie & kollade på Fantasyfilmen "City of Ember" Den handlar om människor som bor under jorden. Väldigt bra faktiskt. När vi hade kollat klart ville Annelie lägga sig & vila & jag gick. Gick förbi 'Citygallerian' & köpte ett ritblock, sedan gick jag bortåt till "Myrorna" där jag hittade detta fantastiska fynd som jag oerhört billigt fick köpa reducerat pris. Bra att man har jobbat där får allt mycket billigare då.

Min vackra kandelaber jag köpte på "Myrorna".

1 kommentar:

  1. Dom billiga lamporna på indiska var fina. Även dagbädden. Det är ju min älsklingsaffär som du vet. Hoppas att du får en fin helg. Vi hörs. Kramar

    SvaraRadera