måndag 21 september 2009

Fredag eftermiddag! Umgicks med Maria & Softade!

Gick från Biblioteket för att åka hem, men träffa på Maria A. som jag har gått skola med ute på Kävesta, men inte i samma klass dock. Hon pluggar fortfarande kvar där ute. Vi bestämde oss för att äta på SAIGON. Har blivit ett stammisställe för mig att äta på då dom har billig & bra mat.


Vi satt där & bara pratade ett tag om saker som hänt under sommaren & som händer nu i livet. Efter att vi nu suttit här en stund & pratat vart det dags att ta sig hem, men vi tog sällskap & gick då hon & jag bor ganska mycket åt samma håll. När jag kom hem det att gå ut en liten sväng med Lucky & sedan sätta sig & kolla på TV...

"IDOL" Kollar endast på deras audition's. Dom som är roligast, annars följer jag inte alls Idol.
Sms:at med Mattias, Diana, Johan, Emelie, Karin, Calle, Rickard, Jonas & Patrik.
Efter det vart det att kolla på "Djur i Fara" som handlade om dom vackra kattdjuren Gepard som är utrotningshotad. Finns mindre än 10.000 st. Geparder kvar i hela världen.

För er som intresserad er för att "Adoptera" en Gepard kan gå in på "Cheetah Conservation Fund's" hemsida på;
En vacker Gepard "Cheetha" som ligger på Savannen.

Dr. Laura som startade "Cheetah Conservation Fund".
Efter att ha kollat på detta vart det att kolla på en film på TV:n.
"Best in Show" En Amerikansk Komedi film. Om hundutställare, deras hundar & hysterin runt hundutställningar & speciellt på den Prestischfyllda "Mayflower Kenneö Club's" Hundutställning i USA. En ren parrodi & irroniskt kul film då jag vet hur stora USA är i hysterin runt hundutställningar. Det finns en hel del hysteriska människor på Sverige's hundutställningar med & jag säger inte att jag är bättre, utan snarare att jag önskar lite att jag var likadan. Att få föda upp vinstrika & rastypiska hundar med bra mentalitet.

Satt bara & skrev på datorn, läste "Hundsport" & sms:ade med lite innan jag tänkte sova. Bestämde mig dock för att kolla på "Ghostbusters II" sedan ta en varm dusch & dags att krypa ner i sängen & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar