torsdag 17 september 2009

Onsdag...En dag i stan & spelkväll!

Började med att jag vaknade ganska sent 11.40 tror jag klockan var. Klädde på Mig, gick ut med Lucky. Åkte sedan in till stan vid ca 12.35. Hoppade av vid Resecentrum. Gick det första jag gjorde på Myrorna Hittade några fynd där. Ser lite konstig ut i håret på bilden men den bjuder jag på fixade ju till det sedan då jag såg en spegel igen.

Gick även förrbi Pressbyrån på Järntorget då jag skulle lösa in en check jag fått på 170 kr. Hade lyckats betala för mycket på någon räkning så det var en glädjande överraskning att få tebax lite pengar. Köpte dock en tiding; HUNDSPORT, men är ju dock ett stort intresse. Satte mig sedan på Stadsbiblioteket & fotade mina fynd jag gjort (nedan) som jag fick betala endast 34 kr. för allt detta.
Höll även på med min blogg & det blogginlägg som jag tog bilder på i tisdags...har fått sitta med det 1 hel dag & får sitta torsdagen med en del garanterat. Jag tog mig sedan hem till Annelie som jag hade blivit inbjuden av att spela "RISK" med. Det var Annelie, Dennis, Johan "Phoenix", Tony & jag. Dom satt & spelade en omgång när jag kom, men den gick ganska snabbt. Däremot när jag vart med i andra omgången så satt vi & spelade länge.

Pratade lite med mamma & Niclas under tiden som vi spelade på mobilen ett kort tag. Vart även senare tvungen att gå iväg & köpa nåt att äta. Vi spelade till 00.20, mend et var superkul! Fick låna en jacka av Annelie när jag skulle hem var kallt ute & jag hade bara en kortärmad skjorta på mig. Gick hem då det inte går några bussar vid den här tiden i denna sketna stad. Med det är mysigt att gå i mörkret. Jag gillar mörker, kanske e lite knäpp, men i så fall e det ju inget nytt...& inget jag inte visste! Hahaha... Jag gick & lyssnade på fladdermössen som flög i luften i sin nattliga jakt på insekter. Jag kollade även på stjärnorna som tex. Karlavagnen, Orions bälte & Polstjärnan m.fl. stjärnbilder & stjärnor. Hundvakten har nyckel hem till Mig så Lucky lämnas hemma då dom vet att jag blir sen. Kom hem vid 00.50. Det tar ca 30 min. att gå hem till mig från stan. Somna strax efter 02.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar