onsdag 9 september 2009

Onsdag...En dålig dag!

Jag vaknade vid ca 10.30 & såg att jag hade 2 sms ett från Karin & ett från min faster Carina & 2 missade samtal från Niclas, men jag hörde dom inte då jag har på ljudlöst för att jag inte ska vakna av samtal. Klädde på mig, gick ut med Lucky & åkte sedan in till stan. Var förrbi affären & köpte lite mackor & några energidrickor så att jag har lite att sätta i mig när jag sitter här på datorn som jag bloggar, chatar, skriver & surfar på.

Jag känner att idag är INGEN bra dag, jag känner mig väldigt lågmäld & sorgsen, jag var tvungen att ta en lugnande tablett idag för att inte få en gråtattack. Sitter nu bara & skriver lunt på min blogg & chatar lite med Mattias, Jani, Danne, Andreas, Joel, Xin, Ken, Linus, Föredetta klasskompisen/tjejpolaren Kim som pluggar filmlinje & supergulliga Jimmy på Malta, han får mig alltid att skratt m.fl. personer.
Jag känner mig liksom fångad här i Örebro & i mina känslor. Jag trivs inte i Örebro & jag vill inget hellre än att bara flytta här ifrån söder ut i landet. Gärna Västkusten som tex. Hunnebostrand, Smögen, Kungshamn el. nåt sånt?! Ett ställe jag kan må bra i själen & få syssla med det Jag Älskar; måla/teckna, skriva, laga mat, ha en liten trädgård med vackra blommor, frukt, bär, örter & grönsaker, en liten hundkennel, några små dvärghöns & ett helt eget förretag.

Det Vackra & så Rofyllda Hunnebostrand.

Ett sånt här liten fint hus med en liten trädgård skulle jag vilja ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar