tisdag 8 september 2009

Måndag kväll...

Jag pratade ett tag med Niclas men det är något som kändes fel & jag fick rätt för mina farhågor. Fattar inte vad det är med gaykillar el. killar över huvudtaget. Minns det inga normala killar där ute???!

Satte mig i allafall & kollade på TV.

"Mannen som talar med hundar" Cesar Milan.


sen "Djurräddarna Nya Zealand" med bla en Kaninuppfödare som tog dåligt hand om sina kaniner, men nu hade bättrat sig, om en huskyvalp som brutit benet, om olika omplaceringshundar, ett får som gick som en hund hemma hos en familj & kattungar som hade hittats i envägg innanför ett badrum på en fabrik.


Var ute med Lucky.

"Jordan Rättsläkaren"

"Black Adder"

"NCIS" & sist "2 1/2 men".
Jag har under kvällen även sms:at med Björn A., Markus, Niclas & Kaj. Jag fattar inte vad Niclas håller på med ena stunden säger han att han tycker om mig & andra är han så jävla oförskämd att jag skulle vilja klappa till han över käften el. åtminstone tvätta hans mun med tvål & vatten.
När jag kröp ner i sängen kommer Lucky som vanligt för att krypa ner under täcket & sova. När hon skulle in under täcket för att sova vände hon på sig & gav mig en puss på munnen & gick sedan & la sig för att sova under täcket. Var så söt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar