tisdag 8 september 2009

Tisdag...Lite små irriterad!..!

Jag har idag bara softat än så länge. Jag vaknade vid kl. 08.50 vilket var ganska skönt kunde gå upp då, klä på mig, gå ut med Lucky, lämna henne hos hundvakten, sätta mig en stund hemma & kolla på lite TV & sedan åka in till stan för att kunna skriva, blogga m.m. Jag får ingen ro hemma & känner att biblioteket är ett bra ställe att sitta på för att det är lugnt & ganska tyst här inne så man kan koncentrera sig bättre här än vad jag gör hemma. trivs inte i min lägenhet & vill flytta där ifrån. Västkusten lockar mest nu med sitt fina scenerie av havet, klippor m.m. & jag tror att jag skulle känna mig mer kreaktiv & influerad av att måla, skriva & göra saker mer med en vacker omgivning runt omkring mig. Kollade på "Rachael Ray Show".

"Jarod Miller" Djurtränare & "Rachael Ray".
Idag handlade det om djur som gör en insatts.


Bla om Amazonpapegojan "Willie" som kunde ca 20 ord. men som när dottern "Hanna" höll på att kvävas flög till matte "Samantha" & flaxade & skrek - Mamma Baby! Flera gånger & då förstod hon att nåt var fel & kunde rädda sin dotter som höll på att kvävas. Andra var om den lilla minihästen "Panda" som ägs av den blinda "Ann Edie" & som fungerar som hennes ledare, exakt som en ledarhund. Tredje Var om Orangutangen "Tanda" i en djurpark. En gammal orangutang som föll i en svår deprission efter att ha förlorat sin livspartner "Yakute", men djurvårdarna hade sett på ett program om en gorilla som hade fått en vän i en katt & testade detta. "Tanda" fick en kattkompis, dom är bästa vänner & viker inte en tum från varandra. Ja djur av olika slag kan bli väldigt bra vänner kolla bara på detta el. som katter & hundar, el. varför inte kaniner & marsvin?! Sist var det om hunden "Rudy" som spelar den vuxna hunden Marley i filmen "Marley and Me" som är baserad på en bästsäljande bok. "Rudy hade en solskenshistoria bakom sig. Han vart adopterad av sin nuvarande matte "Susan" en dag innan han skulle avlivas då det inte var någon som ville ha en gammal, gul labrador.

Jag sitter nu på biblioteket & skriver som vanligt. Fattar inte vad det är med killar?! Jag har absolut ingen tur alls med killar. Det ska gudarna veta! Är så irriterrad på visa killar att jag inte orkar bry mig längre. Finns det inga normala killar där ute?? Hallå?? Vart är ni?? Finns det någon som helst?? Har pratat med "Jani" han är ung, men verkar ju ha betydligt mer innanför skallbenet än många andra. Ja jag lägger inte ut några förväntningar på något el. någon längre, man blir då bara besviken, så får se vad som händer i livet med killar & allt annat?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar