torsdag 3 september 2009

Torsdag & en dag i stan!

Jag har gått runt lite på stan idag bl a. var jag på 'Myrorna' en liten sväng när jag åkte in till stan. Prata lite med Helena där & där jag hitta en söt liten teburk med kinesiska gubbar på för 4.50 med studentrabatten. Den ska jag ha te i & sedan på bokhandeln en bok om grönsaker för 39 kr.


Karin Jönsson min kompis som jag inte har träffat på jätte många år hade skrivit på min facebook igår. Snacka om att jag vart glad. Jag har saknat henne så mycket & fick reda på att hon saknat mig jätte mycket med, har nästan inte gått en dag utan att jag tänkt på henne & hon har tänkt samma. Idag så ringde hon mig efter att ha fått mitt mobilnr. igår på facebook & vi pratade i ett bra tag. Kändes riktigt nice att få prata med henne igen, hon har tydligen letat efter mig & jag efter henne, men ingen har lyckats att hitta varandra, men nu äntligen så har vi fått kontakt igen.

Vart en 'Dubbel Expresso' att dricka från "Rosalis Deli" mitt emot 'Krämaren' för 18 kr som jag tog med & sörpla på när jag satte mig en stund på biblioteket för att skriva lite i min blogg, kollat facebook, Tagged, Chinese Crested forum & Sphynxforum. Har chata lite med folk jag känner bl a. Gullige Jimmy B. på Malta, Super Söte Jani, Sphynx, Don Sphynx & Peterbald uppf. Isabelle, Toby som har fått ryggskott. Aj! Hoppas det snart går över!, Kåt-Marcus, Häst-Pontus med nya hästen 'Madam Cruhstin' efter 'Akribori' & Kåt-Johan. Sms:at med Karin J., Ida med Chinese hundarna Kaia & Luna & sedan med lite smådryga poliskillen Niclas.
Jobbigt att ta sig hem i ösregn, men ska bara softa sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar