onsdag 28 oktober 2009

Fredag på stan,..Träffa Annelie, träna & Tino.

Fredag & vaknade vid strax förre kl 09.00 & Annelie ringde ganska precis efter. Jag ska åka in till henne lite senare så ska vi gå & träna.

Jag åkte in till stan, hem till Annelie & vi satt & kollade på "Project Runway" innan vi gick & tränade.

Var med hundar som skulle skulle få kläder med.

Vi var först på socialkontoret för att jag skulle kunna lämna lite papper & sedan till Försäkringskassan där Annelie skulle lämna lite papper & där ifrån vidarre till gymmet för att träna.

Chockerande nog var jag nere i 79 kilo, men har gått upp 1,5 några dagar senare. Åt lite hos Annelie & sedan vart det att jag skulle till min kompis Tino för att hjälpa honom med lite grejer.

Under vägen ligger detta häftiga & vackra hus.

Vackra detaljer.

Väl hemma hos Tino vart det att vi skulle fixa lite med saker på vinden, rumla om där inne & stuva om så att han fick plats med sakerna bättre. Sedan vart det att bära & fixa även nere i källarförrådet. Efter det tog vi oss en kopp te & satte oss för att kolla på TV.

"MasterChef"
Efter detta var det dags att ta sig hemåt & Tino skulle till Anna- Stina & hjälpa henne lite. Jag fick en stor kryddkvarn & 2 uppläggningsfat från Tino varav ena var från ARABICA.
Slottet i lite rosa ljus.

Slottet i färgsprakande rosa ljus.

Väl hemma vart det en liten sväng med Lucky & sedan vart det att se "MONSTER-IN-LAW" (En värsting till svärmor) Amerikansk komedi med ganska mycket vasa tungor i den & tokiga handlingar.

Efter filmen vart det att gå ut med hunden & sedan sussa gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar