tisdag 20 oktober 2009

Fredag...En heldag att bara sova & slappa. Är början påväg att bli sjuk!

Jag tar det bara lugnt & softar idag. Vaknade 16.50 & hela dagen hade ju nästan gått, men tände ljus & myser bara framför TV:n.

Vart att se på "Canada's Next Top Model" Covergirl photoshoot.

Mysigt med ljus!

"Kyle Xy" en Amerikansk Alternativserie om den unga Kyle (Matt Dallas) som är en väldigt speciell & underlig tonåring. Han har ingen navel & har väldigt speciella krafter. Matt Dallas som spelar Kyle är så vacker. Han har allt jag tänder på, en drömkille. Jag älskar mörkt & tjockt hår, buskiga ögonbryn, gröna el. blåa ögon med långa ögonfransar, en vacker spetsig näsa, skäggstubbig, fylliga läppar & en vältränad kropp. Han har allt jag vill ha hos en kille & mer.

"En plats i solen" Om köpare från Storbritannien som söker semesterhem i olika länder. denna gång var dom i Australien. Caroline & Colin var & kollade på hus vid Margaret River. Ett populärt & vackert vindistrikt & sedan i Bunker Bay.


Mysigt med ännu mer ljus.

"MasterChef" Matlagnings & Tävlingsprogram om att få bli en känd kock & få vara med i TV-program & laga mat, men även få ha ett eget TV-program m.m.
"NCIS" Amerikansk kriminalserie, men småkollade bara mest då jag satt & redigerade bilder & skev en massa på datorn min.

Handlade om nya filmer på MTV bl a. om denna film "Avatar" En Sci- Fict./Fantasyfilm. http://www2.avatarmovie.com/ som verkade vara Superbra! Den ska jag köpa så fort den kommer på video, liksom dom väntar jag även på nya Harry Potterfilmen. Senare nya Narnia, Spiderwick, Eragon & andrabra fantasyfilmer som kommer så ska jag köpa dom. Jag Älskar Sci-Fict., Fantasy & Äventyrsfilmer.

"Chubby rain" Amerikansk komedifilm från 1999. Bobby Bowfinger (Steve Martin) är en misslyckad filmmakare vars kamrer skrivit ett manus om en rymdinvastion. När Bowfinger visar manuset för studiechefen Jerry Renfro blir han intresserad av att producera filmen, men på ett villkor, att actionhjälten Kit Ramsey (Eddie Murphy) spelar huvudrollen. Dessvärre tackar Kit nej till rollen, men Bowfinger vägrar att ge upp. Andra i roller ser vi Heather Graham, Christina Baranski & Jamie Kennedy & många fler. Ganska B-film, men lite kul!

"Djur i fara" Djurdokumentär om djur som hamna i fara på olika sätt. Linda Isaksson är programledare & man sammarbetar med WWF (World Wide Foundation) http://www.wwf.se/ el. ring 0900- 10099100 för att stöda deras arbete. Det handlade idag om Madagaskar & om lemurerna som lever där, men tyvärr snart kan vara utrotade. De som visas på bilden är den vanligaste Ringssvans lemur el. det andra namnet Katta. 75 arter av lemurer finns det & dom finns endast vilt på Madagaskar & alla är utrotningshotade. Tyvärr försvinner fler & fler för att människan skövlar & bränner ner skogen för att göra plats för jordbruk, bostäder & annat. Denna ö som en gång kallades för "Den Gröna Ön" kallas numera för den "Röda Ön" pga all röd sand som kommer fram när skogen skölvats & sedan lämnat platsen. Inte nog med att skogen försvinner för lemurerna utan det finns massor av andra djur som endast finns på Madagaskar som försvinner. Det är ödlor, grodor, fåglar, insekter, ormar & annat. Ett ex. två tredjedelar av alla Kameloentarter (ödla med vinklanden ögon) finns endast på Madagaskar. Jag skulle gärna vilja åka dit för att se & fotografera dessa vackra djur innan dom försvinner pga människans egoism.

Jag har varit seg hela dagen & har kommit underfund med att jag är sjuk, snuvig & supertrött, även lite febrig. Tur att man dock är så trött att man slipper ta sömntabletterna för jag kommer kunna somna utan dom nu.

"Joy Luck Club" En Kinesisk/Amerikansk dramafilm om Flera Kinesiska kvinnors öden, med, tvångsäktenskap, förtryck, sårad kärlek, förkastelse, hat, våldtäckt, död, våld, att blir tvungen att lämna bort sina barn, självmord, otrohet, blodsband, starka själar/hjärtan & svaga själar/hjärtan m.m. En fantastiskt vacker & bra film om dessa kvinnors öden. Är gjord efter en verklighetsbaserad story som är otroligt tragisk, men samtidigt vacker. Den är absolut sevärd om man gillar att se vackra filmer med sorg & lycka i.


Ringde på dörren & tänkte vem är det som ringer på så här sent. Var en jätte söt kille som ringde på dörren & frågade om jag hade tandkräm. han har precis flytat in i huset. Jag gav honom en liten plastkopp med tandkräm, han vart jätte glad & det kändes jätte bra att ge lite av något till någon som behövde det. Jag togs sedan & gick en sväng med Lucky innan jag skulle sova, när jag kom tillbaka stod han & en liten knubbig tjej & rökte utanför porten. Han var supersöt & han sa tack igen för att jag fick lite tandkräm. Jag sa att det var så lite så, ni får sova så gott! Jag kröp ner i sängen, läste lite & sedan sova med en klocka vid 01. något?! Somnade också utan sömntablett jätte skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar