tisdag 20 oktober 2009

Måndag...Förkylning fortfarande. Håller dock på att bli bättre!

"The Gossip Girl's" (Pantertanterna) Amerikansk gammal komediserie. Dom är så sköna, rappa i munnen, roliga & söta.

Jag har hunnit fundera en hel del nu när jag varit sjuk, jag ångrar många val jag gjort i livet bl a. att det tog slut med Magnus, men jag är glad att vi fortfarande är vänner & det kommer vi alltid att vara, så om jag får en pojkvän framöver så måste han lita på mig. Precis som jag ska kunna lita på honom. Magnus är & kommer för alltid att vara min vän & ena personen jag älskat. Du Magnus Du har en speciell plats i mitt hjärta & det kommer du alltid att ha.

"60 minute Makeover" Inredningsprogram där dom gör om folks hem på 60 minuter. Dom gjorde en matsal, ett gästrum, ett föräldrasovrum, 1 barnrum & dett apå endast 60 minuter. För att veta mer om programmet gå in på http://www.itv.com/60min

Läste om detta på text-tv. Om ett HIV-vaccin. Helt fantastiskt. Man har hittat ett stopp på HIV spridning & det ska presenteras i Paris nu & gissa vem som fått fram det?? Jo Sverige.

Tänk att jag snart har haft Jinx i 8 år. en liten drottning född den 19/11 2002.

Nala har jag haft sedan hon föddes. Hon föddes i mina händer när min förra katt Alva födde fram henne. Hon är född 21/4 2005 & är min lilla prinsessa & hon vet att hon är vacker.

& Lucky har jag haft sedan hon var 9 v. 6 hon är född 9/10 2005 & vart ganska nyligen 4 år. Familjens största busfrö, ett matvrak, älskar promenader & är en sjusovare.

"Mannen som talar med hundar" Cesar Milan. Var bl a. med en aggressiv Pitbull & 2 nervösa Whippets som var med i matte & husses hundbutik "Off Leash".


Var & handlade lite mat hemåt till mig & vart sedan att göra grovbröd med leverpastej & köttbullar. Fick denna söta bilden på "Diva" en Italiensk Vinthund som Magnus mitt ex skaffade några månader efter att jag hade skaffat Lucky. Jag saknar henne jätte mycket. Sms:at lite med folk: Magnus, Joel, Karin, Per, Björn A, & Andreas N. m.fl.

"Canada's Next Top Model" Stod mellan Meghan & Linsay, men Megan Waller tog hem det. vilket jag tyckte var fel, Linsay var så mycket bättre.


"En plats i solen" Dom var i Florida & letade efter ett semesterhem. Fantastiska hem, men tråkigt att pollerna måstre vara innätade el. el. glasade pga. Alligatorer som annars kunde bosätta sig i ens pool.


Ligger & kollar i Trivselhus- kataloger & sms:ar med folk. Jag funderar på en idé om att jag starta ett eget förretag med. Ska i så fall gå en starta eget kurs på arbetsförmedlingen.

"MasterChef" Matlagnings & Tävlingsprogram.
Jag gjorde en middag: crepés med mozarella & chilisalami.

"Border Security Australia" Om gränspatrullen på Australien's flygplats. Hade tänkt se "Halv åtta hos mig" men det var inställt pga nåt annat skitprogram.

"Sveriges fulaste hem" & här vart det verkligen fullt, troll överallt, men det vart ganska coolt efter att det vart klart. Sedan har ju Simon & Tomas sina söta Jack Russel valpar Percy & Pooter.

"Grannfejden" Här var dom i byn Baggetorp utanför Katrineholm. Här var det ett gräll på sandlådenivå med glåpord, hot & massa omogan handlingar & här pratar vi inte om unga här vart det folk över 50 år. Helt sjukt att folk kan vara så omogna & egosentriska. Men till sist så vart det lugnt efter några fler duster & att dom hade fått göra saker tillsammans.

"Without A Trace" Amerikansk kriminalarserie. Var ett gisslandrama som löste sig till det bästa.

"Navy CIS" (NCIS) Amerikansk kriminalserie.
Sms:at & rådhjälpt Peter H. om hur han ska måla noter på sin öppna spis. Jag hoppas att han skall fixa det nu.
"CIS NY" Amerikansk kriminalserie.
Tog sedan en sväng innan det vart dags att sova gott i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar