torsdag 29 oktober 2009

Måndag...Träning & Spelkväll med gänget!

Möte med socialsekreteraren Lena Blom, kl. 11.00.

Pratade med Patrik en stund i mobilen innan jag skulle träna.


Konditionstränade på Crosstrainer maskinen 8 km, 7 km på cykeln & 4 km på roddmaskinen. Efter det skulle jag på möte med mina träningscoach Roy. Så jag fick ett eget träningsprogram & så gick han igenom nästan alla styrketräningsmaskiner med mig. Jag har fått ett tränings program där jag tränar hela kroppen, men med fokus på överkroppen; ryggen, magen, bröstkorg & armar för att bygga muskler. Sedan 13.00 hade jag ett möte med sjukgymnasten & andliga Trudy. Hon förstod mig så bra & förrstod dirrekt att jag var kreaktiv, tankefull, världsvan, idéerik kille som flyttat runt mycket, haft ett jobbigt liv & jag hade inte sagt något till henne om det utan hon bara förrstod det. Fantastiskt. Hon kollade min rygg. Var ju med om en bilolycka för flera år sedan & kolla mina muskelknutor & jag fick en jätte skön massage & ryggknäckning. Jag ska se till att boka in henne för massage flera gånger framöver efter att jag har tränat. Sedan vart det att ställa sig 3 km till på crosstraining maskinen & då hade Annelie kommit för att träna med, sedan 30 min styrketräning för mig. Duschade skönt & åt 2 bananer & drack en flaska med blåbärs & hallonsoppa.


Efter att jag varit på gymmet träffade jag på min föredetta klasskompis Jessica W. Det var kul att se henne. Hon hade börjat plugga, men den linje hon hade valt var inte hennes grej så hon hoppade av & är nu arbetssökande & funderar också på vad hon vill plugga el. göra i framtiden. (bilden är från skolan) Efter det gick jag till Annelie för att fixa lite mat.


Lunch: Pasta med köttbullar, senap, dressing, smör & wasabi. Efterrätt: pannkakor med blåbärssylt.

"MasterChef" Matlagnings & tävlingsprogram.

Sedan vart det spelkväll med Annelie, Dennis, Tony & Phoenix. Det vart att spelas "Jägersro". Fick en massa sms från Calle. Jag missade sedan sista bussen hem med 4 minuter efter att jag skulle gå från Annelie så det vart att gå hemåt. Sportbagen på axeln i mörkret hem, lyssnandes på fladdersmössen. Toby ringde mig & bad om ursäkt för att han inte svarat på mina sms, men han har legat med Svininfluensa, så han är ju självklart förlåten. Stackarn, men han mår bättre nu i allafall vilket är jätte skönt. Hoppas att vi får träffas snart. Väl hemma vart det en sväng med Lucky, krypa ner i sängen, ligga på spikmattan ett tag & sedan sussa gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar