torsdag 15 oktober 2009

Onsdag...Pappa skulle ha kommit, men fick ändrat schema. Blogg & datafixardag.

En höstdag med sol ute. Ute med Lucky i den kyliga morgonen & sedan äta frukost.
Frukost: Plättar med hallonsylt, 2 fullkornsmackor med kokt skinka & till det att dricka grönt te. Efter att jag ätit var det dags att ta sitt pick & pack för att åka in till stan för att kunna lägga in dom blogginlägg jag inte lagt in på över en hel vecka. Jag skulle fått besök av pappa idag, för att åka ut till Kävesta & fixa med mina betyg, men han fick förhinder pga änding i schemat. först vart jag arg, men kom på mig att det var fel, kan ju inte han rå för, men vi ska åka imorgon på torsdag istället.

Vart att köpa mitt svarta kaffe för 9 kr. som vanligt & sätta sig inne på på biblioteket. Annelie kom förrbi för att kolla om jag skulle med & äta, men jag skippade det & åt mina 2 st. müslibars & choklad istället under dagen.

Satt hela dagen bara för att få ordning på bloggen & när det var dags att ge sig hemåt var det mörkt ute & stjärnorna lyste klart på himmelen.

Jag var hemma strax efter 20.00 & då vart det att gå ut med Lucky en sväng & sedan fixa nåt att äta: Vart plätttar med ljus sirap på...Mmm...så gott! Satt vid TV:n.

Hade lite svårt att bestämma vilket program jag skulle välja på mellan "Agra Snickaren", "Stockholm- Arlanda" & "Bonde söker fru", men det vart att se på bönderna. Dom är så söta när dom ska dejta människor. Jag hoppas liksom dom på att hitta den sanna kärleken en dag. Dom hade förövrigt Speed dating idag.


"Dagens man" Ett dejtingprogram där ikväll 2 st. killar får en chans att dejta en av 20 tjejer. Programledare Carolina Gynning. (korkad bimbo). Första kille pluggade till att bli kiropraktor, ja han valde ju en sönderblonderad blondin. Andra killen var en yrkesmilitär, officer & valde en rödhårig tjej, en av dom tjejer som verkade minst bimbo/korkad varning på. Om jag var straight skulle jag vilja ha en rödhårig el. en mörkhårig, kanske asiatisk tjej, ingen bimbo med alldeles för sönderblonderat hår, löshår, silikon & annat fult.


Jag älskar V75 reklamer med deras hästar i konstiga situationer. Dom är så vackra alla hästarna.

"Greys Anatomi" Idag var det massor av folk som vart avskedade pga av att dom skule skära ner på vid lågkonjuktionen. Sedan var det en läkare som nästan skar av armen på ett spädbarn som skulle födas med kejsarsnitt, men med andra skickliga läkare fixade armen.

"Fråga Olle Dokumentär" Om utomhussex, Dogging: offentlig sex, kan vara par som visar sig när dom har sex el. flera m.m. Om att lägga upp nakenbilder på hemsidor, var bla en intervju med en tjej, Emelie i ett par med 2 st. små pojkar som berätta lite. Om en tjej som heter Therese som är telefonvärdinna som dom snyggt sade det hette, jag skulle kalla det sextelefonist. Hennes mamma hade inget problem med det & vart t.o.m. att jobba med det sedan med. Therese hade ett bolag hon ägde som hon hade tjejer ansluten till, så hon tjänade bra med pengar & hon sa att dom flesta samtalen kostar 19.90 kr/minuten & att hon får ju en del av dom sedan så ska ju tjejerna som jobbar liksom hon ha betalt för det.


Jag vet inte, men jag skulle aldrig kunna göra såna där saker...men jag har inge problem att visa min nakna kropp, men då inte porrigt utan mer sensuellt som denna bild där man kan ana lite av min kropps konturer, av bl a rumpan. Jag är inte blyg av mig bara att jag numera vill hålla det mer privat. Så nu får nu se lite mer av min nakna kropp.

"The Wild Gourmet in Spain" med kvinnliga programledaren/kocken Tommi (Tomasina) & dom grillade gemskött i Spanien. Sedan gjorde hon sardiner i mjöl stekta i olivolja. Sen vitlök & chili som hon lade ner i olivolja & stekte, ner med jätteräkor (tigerräkor). Med dessa 2 rätter serverade hon aioli som hon gjort själv.
Nej nu en skön & varm dusch sedan krypa ner i sängen för att sova gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar