onsdag 21 oktober 2009

Onsdag...Samtal, Dimma, Biblioteket & Fikadejt!

Jag vaknade vid 08.30 & strax efter ringde min läkare & frågade hur jag mådde & att jag skulle få fortsatt sjukskrivning till åtminstone Jul trodde hon & att efter det skulle jag börja kunna starta dom saker jag vill göra. Vart att klä på sig & gå ut med Lucky i det dimmiga & småkyliga vädret. Var väldigt fuktigt ute i luften. Efter att ha varit ute med Lucky har jag tagit mig in till stan. Jag hoppade av vid Konserthuset & gick gatan upp till Drottninggatan & hörnet med butiken "ENTRE". & gick Drottninggatan söder ut, in på "Rosali's Deli" som vanligt för mitt svarta kaffe & gick sedan till biblioteket där jag har satt mig för att fika lite & sedan skriva i bloggen, kolla facebook (9 mail), emailen (201 mail). Ja man är visst populär. Hahaha...mest skräppmail på emailen.

Jag sitter även på MSN också & ska sedan på en fika dejt med en kille som heter Joel. Får se hur det går. Har inga förväntningar, han ville träffas & bjuda på en fika, vilket jag tyckte var helt ok, men som sagt inga förväntningar alls & tänker inte ha sex hur som helst heller.

Har inte haft sex på säkert 3 månader nu & så får det förrbli tills jag hittar någon jag verkligen känner att jag vill ha sex med & jag kan säga så här; Finns inte en jävel i Örebro jag vill ha sex med.

Har kollat lite på http://www.equipe.nu/sv-E/pages/competitions/318 Jag Saknar nå olidligt mycket att hålla på med hästar som är en av världens mysigaste djur. Kollade på vackra hopphästar bl a. Cardino e. Cardento- Highlight.

3 kommentarer:

  1. Hoppas att det går bra för dig till jul att börja med vad du vill göra. Har du tänkt nått på vad du ska göra?

    SvaraRadera
  2. Jag ska plugga upp B betyget i matematik.

    SvaraRadera
  3. Okej. Det är ju bra :) Alltid bra att ha, man behöver ju det till nästan alla linjer.

    SvaraRadera