onsdag 14 oktober 2009

Söndag...En Naken Sanning!

Jag mår fruktansvärt idag & vet att jag kommer att få panikångestattacker. Jag har sms:at med massa vänner & mamma. Försöker att få i mig lite mat, men är jobbigt & svårt.

"Brothers & Sisters" Amerikansk serie om familjen Walker & dess bestyr. en väldigt bra serie. Jag har försök att kolla på TV för att bli lite gladare, men funkar inte. Jag känner mig so tom inombords att jag inte längre vet vad jag ska göra.
"Top Dog USA" Hundtävlingsprogram. Är bl a. med en jätte söt & superduktig Malteser.

"Nytt läge" Sökning & Hjälp att hitta nya hem & är även ett renoveringsprogram.

Frukost: Flingor med lite gott i, en müslibar & lite juice.

"I Want to work for Daddy" Ett tävlingsprogram om att få jobba hos den rike Puff Daddy & sälja hans egenframtagna produkter med hans namn & märke.

"Uglu Betty" Amerikansk komediserie. En fantastisk serie enligt mig!

"Desperate Housewifes" Amerikansk dramaserie. Ytterligare en bra serie.

"Greys Anatomi" Amerikansk läkarserie. Är sådär!

"Bonde söker fru" Svensk program om bönder som söker den sanna kärleken.

"America's Next Top Model" Photoshoot med tjejerna i olika färger. Varje tjej fick en egen färg som dom skulle framhäva med sina ansikten till vad den färgen är.


Idag har jag gråtit ofantligt mycket & jag vet inte vad jag ska göra för att kunna sluta med det. Jag mår väldigt dåligt, men INGEN kan se det för vad det är utan säger bara att det blir bättre, det blir bättre. Är det en person till som säger att det blir bättre så stryper jag den. Det har inte varit bra på 27 år så varför skulle det nu plötsligen bli bättre för?! Det är alltid saker & ting runt omkring & människor som drar ner mig till att må som sämst. När jag mår som sämst & har panikångest, spänner jag mig så mycket i kroppen att jag får ont i musklerna, känner mig helt tom inombords, arg, frustrerad, ledsen, svettas massor, förbannad & missförstådd.

Pratat med pappa en bra lång stund i mobilen. Han börjar äntligen kanske förstå efter att jag skicka honom ett sms & beskrev exakt hur jag känner när jag får en panikångest & hur jag äntligen mår & det var på tiden kan man säga.

"Ensam Mamma Söker" Mammorna ska träffa dom ännu mer & göra roliga saker. Ulrika bjuder in killarna på grillkväll med sina tjejkompisar som grillar dom! Hehe... Madelene får lite mer tid med grabbarna & dom fixar till hennes gräsmatta & grusgång fint. Helena & dom andra tjejerna börjar att åka hem för att hälsa på killarna i deras hem. Ja här går det hett till hos vissa

"Evan den Allsmäktige" Amerikansk komedi. Evan Baxter är framgångsrik i kongressen. Han & familjen flyttar till ett jätte stort & flott hus, men allt går inte riktigt som det ska. Han får nämligen i uppgift av Gud...Ja GUD att bygga en ark, precis som Noah's Ark. Han vill absolut inte göra detta & ju mer han inte vill dessto mer pinsamma saker händer honom, sån han ger med sig till sist & ja ni kan ju gissa resten el. se den.


Dags att sova nu är jätte trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar