lördag 22 maj 2010

Fredag...Stukat foten! Bloggar! Facebook & Rikard!

Ja normalt skulle jag ju ha åkt till kursen, men när jag vaknade så brukar jag ganska snabbt kliva ur sängen, men just som när jag sätter ner min fot så kommer det som en huggande känsla i vristen & ringer dirrekt till en läkare som jag pratar igenom med vad jag gjort dom senaste dagarna & vad som hänt om jag hade trampat snett & så men när jag berätta om hur smärtan sitter så berätta hon att det mest sannolikt är en vanlig stukning, en lättare stukning så minst tre dagars vila & sedan börja gå lite mer på den, men ändå ta det lugnt i någon vecka. Jag ska dock till kursen på måndag, men får ta det lugnt & inte anstränga foten för mycket. Jag är ju van att hantera smärta, så det är bara att bita ihop & ta det lugnt lite nu då.

Jag fick sms:a & säga till mina handläggare vad som hänt & fick nu stanna hemma för att vila min ömma fotled.

Jag satt hela dagen med att lägga in det som hänt i onsdags, var ju närmare 200 bilder som skulle in & visas här på bloggen, så jag hade en hel del att göra & det var ett skönt sätt att distrahera från min ömmande fot. Jag satt verkligen hela dagen & var ganska jobbigt att få in alla bilder, men nu är det gjort.

Satt även en hel el på facebook & MSN under dagen för att inte bara sitta på bloggen blir då rastlös & uttråkad av att bara göra samma sak om & om hela tiden.

Jag har även pratat med Rikard i mobilen. Han hade färgat håret mörkt nu & jag tyckte att det är jätte fint. Han skulle ha kommit upp i helgen, men kanske var bra att det inte vart så eftersom jag har gjort illa foten. Men vi pratade om lite olika saker bl . om att jag gärna vill träffas & så, men vi får se vad som händer. Känns som om det kanske inte är meningen att jag ska träffa någon för det är alltid en massa negativa saker som händer när jag ska träffa killar. Vem vet?! Jag kanske är otursförföljd?! Jag lyckas ju alltid göra illa mig på olika sätt omedvetet el. bli sjuk i som tex. Lymfkörtelinflammationen som jag gick runt med i 2 1/2 år & gick på en massa läkarundersökningar, men hamnade när jag flyttade ca 3 månader efter på Universitetssjukhuset på intensivvård. Jag kollapsade & fick köras in i ambulans till akuten då detta hände & låg på intensivavdelningen på akuten i 10 dagar. Då med dropp & med morfinsprutor varannan timme för att jag hade så ont. Men en jätte bra läkare lyckades hitta vad jag hade & efter att fått en kur med morfintabletter & riktig stark antibiotika tabletter så försvann den konstanta magsmärta som jag haft i 2 1/2 års tid. Så jag vet vad absolut vad smärta är!

Vart sedan att sätta sig vid TV:n för att kolla på lite TV...

Legend of the Seeker. Det dödas folk i massor. Dahariarna dödar folket. Sökaren & Bekännaren försöker att lösa se varför. Dom möter Garrick som är med som ledare i motståndsrörelsen. Rikard Skiffer Sökaren & Bekännaren ansluter sig ett tag till dom & efter att ha fångat en Daharian som Bekännaren bekänner. Rikard infiltrera Dahariarna i dennes rustning. Han blir vän med överbefällhavaren med han räddar även Door som är Garrick bror. Kriget rasar & saker blir inte som man tänkt sig.

Kollade lite annat med, men inget speciellt utan satt & chatade med bl a. Daniel, Tomas, Christer & några andra människor innan jag skulle sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar