måndag 17 maj 2010

Lördag...Lugnt hemma! Sol & Regn! Chat & Petter!

Hela dagen softat. Jag somnade någonstans 04.30 & 05.00 på morgonen. Vaknade sedan vid ca 10.40. Har även pratat med Camilo en stund.

Det var soligt ute & det var tänkt att jag & mamma skulle egentligen ha träffat hennes syster (min moster) & kusinerna idag igen för en picknick, men jag känner mig ganska seg & mamma har fått riktigt ont i magen pga kvinnoveckan. Vi bestämde oss för att stanna hemma & bara ta det lugnt.

Mamma & Jag. Det är skönt att ha en mamma som man kan känns sig så avslappnad med. Hon är inte en sån mamma som man nog tänker sig att en mamma är. Hon är inte en sån mamma som behandlar en som ett barn som många mammor gör med sina bran fast dom är vuxna. Hon behandlar mig som att man är på samma plan & det känns som om man är mer som vänner än som mamma & son. Vilket bara känns jätte bra!

Katterna satt & kollade ut genom min franska balkong dörr. Spanar nog på fåglarna som sitter i buskarna utanför & på folk & andra katter som springer utanför.

Nala...lillstumpan & familjens mellanbarn. Ser mina djur som barn & kanske är galet, men det är jag i ett nötskal.

Solen skiner & det är fint väder ute, men varken jag el. mamma kände oss speciellt manade att vara uten någe mer än att jag var ute med Lucky & mamma låg & vilade.

Satt på min dator mest hela dagen. Chata med Aku. Har är så snäll & sexig! Ja jag har rätt att tycka det fast han är min goda vän. Chatat även bl a. Peter H., Jimmy Peter, Karlos & Jeff m.fl.

Det har varit för mig & mamma att bara softa hela dagen. Så vart inte så mycket att göra. Men vi gjorde iordning korv stroganoff till lunch.

Petter en bekant har hört av sig på sms under kvällen & undrade om jag skulle med ut & festa, men orkar inte sa jag & vill umgås med min mor. Jag sa dock att han kan höra av sig efter att han varit ute så kan vi ta en promenad.

Vid kl. 01.00 ringde han & frågade om jag kunde komma in till stan & umgås lite, tvivlade först om jag skulle göra det, men drog mig in på cykeln till stan.

Under tiden som jag cyklade in till stan såg jag två jätte söta Fältharar.

Var riktigt kul att få träffa Petter. Jag möte han vid McDonalds. Han hade köpt ostburgare, men orkade inte äta upp ena så fick den. Vi satt ett tag först & pratade medan jag åt upp den. Han ville sedan ta en promenad så vi gick en sväng söderut i stan. Vi gick förrbi kyrkogården på söder & bestämde oss för att gå in & kolla på gravar, lite spooky el. Nej, jag tyckte det var mysigt. Jag gillar kyrkogårdar. Vi satte oss på en Parkbänk som fanns där & bara satt & pratade en massa. För Er som inte förstått det så bor i Petter här i stan utan var bara på besök, men han är en Supermysig kille att prata med. Skönt att äntligen kunna ha killar som man kan prata med. Min vän Camilo är också en sån vän, en vän som inte är ute efter sex utan kan hålla en normal kontakt med en människa utan att tänka med kuken. Petter är i alla fall en ren toppenkille. Jag följde han en liten bit emot där han skulle sova hos sin tjejkompis.

Jag cyklade hemåt & när jag var på väg hemåt så öppnade sig himlen totalt & regnet bara öste ner över mig. Tur att jag hade cykeln, men tänkte på Petter som måste vara genomblöt när han kom till sin tjejkompis. Sms:a & det var han också. Min jacka skyddade mig e hel del, men mina jeans var helt genomblöta & slicka sig totalt emot mina lår. Tur att det inte var något kallt regn & att man skulle bli ännu mer förkyld, utan att regnet faktiskt var varmt.

Jag såg en pytteliten igelkott när jag var på väg hem. Var nästan på väg att köra över den med cykeln när jag kom i mörkret & regnet, men jag stannade innan & hjälpte den lilla igelkotten bort från vägen då den satt & skakade i regnet som säkert gjort den rädd & chockad. Tog & lyfte upp den & satt den in under en buske där den kröp längre in i busken som berkade torr in under för att söka mer skydd. En av dagens goda gärningar. Man ska vara snäll emot djur & människor.

Väl hemma så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar