söndag 23 maj 2010

Lördag...Slödag! Internet! TV & Chat!

Jag vaknade & hade drömt en väldigt konstig dröm. Det var bl a. att jag skulle få en del av dom antikviteter som Farfar lämnat efter sig. Han gick bort för många år sedan, men hela farmor & farfars hus är fullt av antikviter då farfar samlade på just sånt, mest från 40- 50 tal, men även en hel del äldre saker. Jag drömde att jag skulle få en uppstoppad orre (tror inte han har någon), Älghuvud (tror inte heller finns), tjädertavla (som jag heller inte trror finns), men däremot så finns det en uppstoppad Järpe som jag skulle få, renhorn, ett stort kronhjorthuvud, någon halvädelsten, uppstoppad hackspett m.m. Var lite lustig dröm, men vem vet jag ska väl antagligen få dom saker, el. i allafall en del av dom. Sedan så har farmor när hon går bort. Hoppas att det dröjer många år innan dess. Farmor är den person jag älskar mest i livet. Hon har lovat att jag ska få en naken statyett som ser ut som henne som ung, även gamla stora fotot på henne & lite andra saker.

Till frukost vart det 2 små baguetter med lufttorkad skinka & laktosfri ost. Drack mangojuice till det.

Stappla mig ut med Lucky på gården för att hon skulle få kissa & så. Ömmar för mycket i fiten för att jag ska orka ta någon längre tur, men hon förstår & accepterar situationen. Djur är inte dumma, dom vet om man är sjuk el. är nere.

Vart att sitta på internet lite & surfa runt på dom vanliga sidorna; facebook, qruiser, email & helgon. Var inget jätte intressant att kolla på, mer än några trevliga mail som jag glatt svarade på, annars var det mest bara skräpp i inkorgen som snabbt kastades bort. Fattar inte varför Facebook ska göra så mycket utskick & ändå har jag satt att dom inte ska göra det.

Vart att sätta sig & kolla på lite TV...bl a. Sandhamn. Ett program om just Sandhamn & vad som händer där under sommaren med alla partande & en hel del odrägg till turister som våldgäster det natursköna Sandhamn för att supa, racea med båtar, slåss, knulla...Ja ni get the picture. Fanns inget annat att se på TV, så fick bli det.

Äntligen Hemma. Inrednings & Snickarprogram. Martin Timell byggde ett brygghus där man skulle kunna sitta & njuta vid vattnet med trevligt sällskap. Lollo hon inreder en familjs kombinerade vardagsrum & matsalsrum. Det var riktigt snyggt med färger i mycket vit, mörkbrunt, grått, silver & lite andra färgaccenter i kuddarna.

Ja texten talar ju för sig själv, såg på Sveriges Fulaste Hem. med Simon & Thomas. Här skulle det göras om en nedervåning i en källare där det var som i en riktig mörk engelsk/irländsk pub men det skulle nu totalt bytas ut 6 bli ljusare.

Man valde att behålla dom assnygga Chesterfield sofforna vilket jag tycker dom gjorde rätt i. Dom är ju av en klassisk & urhäftig design. Men för övrigt skulle det vara väldigt, väldigt vit med några få färgaccenter.

Satt en del på facebook under dagen för att kolla lite vad människor gjorde & vad jag kunde göra. Tråkigt att vara hemma med en stukad fot, men måste fan tillbaka till kursen på måndag annars blir jag tokig, måste ha något att göra. Måste ha något att göra blir så rastlös annars.

Kollade på Herbie. Amerikansk ungdoms/barnfilm om den "levande" bubblan Herbie & hans förare som spelas av den Snygga Lindsay Lohan. Lite småsöt film som passar dom flesta om man vill vara lite barnslig, som jag känner att jag vill vara ibland.

Suttit på facebook & msn & det vart att äta något lättare till lunch. Knäckebröd med skivade tomater på med salt & basilika & en tallrik med rabarberyoghurt.

Jakten på Julia. Musikalprogram. Här söker man efter den tjej som ska få spela Julia i Romeo & Julia med Måns Zelmerlöw som Romeo. Finalavsnitt. Dom som var kvar var Ellen, Frida, Kristina & Lisette.

Det sjungs, den det är ju bara en som kan bli Julia & dessa; Ellen & Kristina sollas bort.

Så då stod det mellan Frida & Lisette som båda samtidigt fick sjunga med Måns & vem skulle nu ta hem det här?! Jag hejade från början på Ellen & Lisette, men Ellen har ju åkt ut & vem skulle nu ta & vinna den eftersökta platsen som Julia i Romeo & Julia?!

Tjoho....Lisette Vann & jag hoppas att det ska gå bra för henne i den stora uppgiften hon har framför sig i att tygla & tolka rollen av Julia i en nu modern tappning. GRATTIS!

Jag satt sedan en massa på datorn & chatade med olika människor som Arthur, Daniel A., Viktor, Oliver & massa andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar