måndag 24 maj 2010

Söndag...Inredningshemsidor! Patric & TV!

Det vart att det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på datorn för att kolla lite olika hemsidor med inredning.

Här finns det en massa trevligt inom Skandinavisk Design. Här är det allt möjligt. Möbler & Inredning av alla dess slag. Böcker & en massa annat. Under så finns en soffa som jag vill ha...en lila Chesterfieldsoffa. http://www.scandinaviandesign.com/

Samma sak på denna sida med massa olika typer av inreding. http://thehome.se/

Här finns det riktigt cool & udda design, men även mer traditionell design & stilren. Riktigt häftiga saker & här också av alla möjliga olika saker när det gäller inredning, smycken & klockor m.m. http://www.handladesign.se/

Kristallkronetillverkare & restaurerare som finns i Örebro & som gör en massa vackra kristallkronor. http://www.klassisk-design.net/


Jinx är helgalen & tokar sig med en penna som hon hittat brevid mig i sängen. Man skulle kunna tro att hon precis fångat en fågel el. någon mus.

Har annars mest suttit på MSN på morgonen efter att ha varit ute med Lucky på gården. Där har jag suttit & skrivit med folk från olika ställen i världen. Älskar att vara social på nätet som MSN & facebook som exempel. Att få lära sig om hur folk faktiskt lever av någon som bor i dom länderna & inte av nyheter, aktuellt & liknande. Skaffa fler vänner utomlands tycker jag!

Suttit på Facebook & lyckades av en slump hitta på en föredetta klasskamrat; Patric från gymnasiet upp i Rättvik när jag gick på Naturbruksgymnasiet med Hästhållning som inriktning. Han & jag var dom ända killarna i klassen som sysslade med hästar bland alla hästtjejer. Han har nu fått min MSN...lättare att chata där. Fan vad kul!

I Own Britain's Best Home. Hustittar program där man kollar på riktigt fina hus. Strökollade lite medan jag pratat med Camilo & Rikard i mobilen om lite olika saker.

Brothers & Sisters. Amerikansk dramaserie om ens familj bestyr i politik, kärlek över landsgränser, bolagsaffärer, barnen, föräldrar, syskon m.m. En riktigt bra serie med mycket intriger & härliga kärleks & vänskapshistorier.

Satt mig & kollade på en film innan jag tänkte sova. American Yakuza. En Amerikansk actionfilm som utspelar sig i den undre världen i Yakuza & Amerikanska maffian. En hemlig polis blir vän med en Yakuzamedlem efter att han räddat hans liv vid någon som var ett överfall. Dom blir snabbt vänner, men något går fel...folk mördas & han blir tvungen att välja sida. Ska han välja lagen el. Yakuzabrödraskapet?!

Satt en stund efter att ha sett filmen & chatade med Patric, Daniel A, Aku & några fler personer för att bli lite sömnig, så jag kunde sova sedan. Klockan var väl dock efter 01.00 innan jag somnade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar