måndag 17 maj 2010

Söndag...Mamma åker hem! DATA dag!

Mamma ska till att åka hem idag. Lite tråkigt att hon ska åka hem för jag trivs att han henne här, men ganska skönt att hon åker hem, så att man får lite egen space igen. Hon tyckte det var skönt att vara här, men även skönt att även åka hem. Man vill ju umgås, men det blir lite trångt i en 1:a på 39,2 kvm., så att umgås några dagar passar oss perfekt & sedan åker hon hemåt till sin gubbe. Älskar Dig Mamma! <3

Det vart att sitta på datorn sedan & skriva en massa som jag normalt brukar göra. Jag chatar med folk, skriver i bloggen, facebook, email, helgon & en massa andra ställen som kan vara kul att se på. Jag sitter ofta & tittar på olika hemsidor med hästar, hundar, katter, höns, ankor, geter, blommor, alpackor, matlagning, foton, duvor, till salu sidor & mycket mycket mer. Det är kul att sitta & söka efter saker på nätet.

Det vart att äta en baguette med tonfiskröra på tonfisk, tomater, rödlök & gräddfil som mamma gjorde iordning dagen innan. Hon tog med en till sig själv som matsäck på tåget hem & den andra skulle jag ha till min lunch. Det vart denna baguette med tonfisken, men sedan en tomatsallad jag gjorde iordning med tomater, rödlök & lite basilika. Vart att drick ananasläsk till. Gott gott!

Fortsatte sedan att sitta på Datorn med att chata, sitta på facebook, spela Treasure Isle, Farm Ville & annat. Satt dock mest & chatade med en massa olika människor. Så skönt att äntligen ha Internet hemma så man kan var mer social med folk som man vill chata, skriva till, cama med (snuskiga tanke ni har) Hahaha...Ja helt enkelt ha en kontakt med. Jag gillar ju att ha mina utländska vänner som jag kan chata med & var lite tokig med, men även få nya vänner i Sverige & Utomlands. Jag är ju Social av Mig & Älskar att lära mig om nya kulturer, platser & människor.

Hade inte orkat att prata i mobilen på hela dagen då jag kännt mig ganska låg, men jag tog & ringde Rikard under kvällen för att prata lite. Fast vart inte så kort tid som jag tänkte att det skulle bli utan vart sittande i flera timmar & det vart bara senare & senare, el. tidigare hur man nu ska se det. Det vart lite för länge, även om det var jätte mysigt att prata med honom. Jag hoppas att det ska bli kul när han kommer upp till Mig & hälsar på nästa helg. Bara ta & umgås, mysa, kolla film, laga god mat, käka snacks & annat trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar