lördag 5 juni 2010

Fredag...OK GAY?? Marieberg, IKEA & Shopat lite!

Jag vaknar som vanligt vid kl. 06.50 på morgonen, men ligger oftast & drar mig minst 10 min innan jag går upp. Idag var en seg dag att kliva upp, vet inte varför, men var så himla trött & även min hanläggare på kursen sa att jag såg trött ut. Jag var ganska seg hela morgonen. Bloggade & hade morgonmöte. Vi fick reda på att vi skulle få sluta tidigt, redan vid 12.00. så jag överlycklig för det ska ni veta. Så skönt att få sluta tidigt en fredag.

Har bloggat som vanligt i min egen blogg, men kollade även en blogg. En blogg av mitt ex & hans polare har skapat denna sida. Jätte bra för folk som vill komma ut som bi, trans, homo el. av någotn annan läggning. Ganska nystartad sida, men jag hoppas att det ska gå bra för dom & för alla som ska våga ta klivet ut ur garberoben. http://itsokaytobegay.blogg.se/

Efter kursen åkte jag in till stan & hade tänkt att jag skulle äta Sushi, men vart inte riktigt så & förrbi Lia som jag skulle göra lite roliga saker med.

Snygg gul Corvette som stod framför Gallerian "Krämaren". Annelie var inne på kiosken & fyllde på busskortet.

Vi gick en stund på INDISKA för att kolla lite på den nya som kimmit där nu under sommaren. Finns en hel del fint, men det mesta av det är väldigt dyrt. Jag skulle vilja ha en väldigt mycke där inne som olika kuddar, överkast & mera. Men har inte flera tusen att bara kasta ut på sånt.

Fy vad folk det är ute & det är ju inte så konstigt då det var skolavslutning/studenten för Örebro's högljuda, visselpipande, syrentjutande, skrikande, musikpoppande, fulla & nu arbetslösa ungdomar. Var för mycket ljud & för mycket människor i stan, så vi bestämde oss för att istället åka ut till Marieberg för att gå i några affärer.

Vi gick från stan emot Resecentrum för att ta bussen där ifrån då det skulle ta så oerhört lång tid att få vänta på bussen vid Konserthuset. Under vägen dit bort finns det mycket grönt & vatten, Svartån.

Lia & Jag som njuter av den så oerhört sköna & värmande solen som färgar våran hud gyllene brun.

Vi fick gå & fråga vart bussen gick ifrån i Bussinformationen. Dom har ju ändrat alla linjer i Örebro & dom har ju inte satt upp några nya ordentliga skyltar var bussarna går från, men vi fick info & hitta rätt till slut, men vänta ett tag där med innan 22:an's buss kommer för att plocka upp oss, så vi ska kunna åka ut till Marieberg.

Det första vi gjorde var att gå till MAX & äta. Jag åt 2 st. MAX Orginal burgare till priset av 40 kr, sen Chili cheese & 1 stor Coca Cola. Ingen Sushi, men det kan jag äta någon annan dag istället.

Vi skulle bla. förrbi Cykelringen för att Lia har fått sin cykel stulen. 4 sen hon flyttade hit för över 10 år sedan, men hon skulle få en Ny ut på försäkringen för 2495 kr. Men sedan ville dom ha extrakostnader för dom skulle montera ihop cykel, att hon måste ha deras lås för annars får hon ingen ny försäkring m.m. 1300 kr. något som hon fick punga ut själv.

Fanns en hel del snygga cyklar som denna ljusblåa & bruna.

Dessa coola cyklar med en otroligt massa klatchiga & coola färger.

Denna turkosa/mintgröna cykel vart jag väldigt förtjust i & den var riktigt snygg.

Gick en snabbis på Lågprismagasinet. Köpte Mentosgodis, 2 liters plastpåsar & hittade även Flipflops. Enkla svarta för 25 kr.

Vi var en stund på Jysk för att kolla om dom hade innekuddar som jag var ute efter. Innekuddar till mina kuddfodral & som är mina fina prydnadskuddar, men hittade inga innekuddar här, men vi ska skulle ju även vidarre till IKEA med som vi el. jag hade som krav för att få mina innekuddar.

Detta roliga varuhus. IKEA. Jag gillar inte att ha allt från IKEA, men jag gillar att ha vissa saker från dom & det finns en hel del snyggt om man tar & kombinerar ihop det med annat som inte kommer där ifrån.

Riktigt coola färger & härliga färgkombinationer i dom olika showrooms som dom bygger upp av helt olika saker, färger & med olika intryck.

Lia satt mycket & testade soffor, schäslonger & denna gungstol. Hon har börjat söka efter en större lägenhet & vill ha lite nya & fräscha saker som soffa el. två schäslonger.

Helt underbart tyg som finns på metervar på IKEA. Är en Engelsk Bulldog i grafisk design. Man kanske skulle köpa & göra en tavla av, men både jag & Lia har börjat få ont i fötterna, så vi tar det ganska lugnt.

En snygg uppdukning på ett 6-8 prersonsbord.

Jag har ju en stark förkärlek för Orkidéer & kan inte låta bli att fota dess skönhet, som ni märken längre ner.

Jag gillar ju även andra växter & vill lära mig mer om hur man sköter alla växter & så.

En snygg tapet, men jag har funderat på om man skulle måla något sånt här istället på en vägg framöver?!

Snygga garderobsdörrar i vitmålat glas.

Vi bestämde oss för att fika & gissa vad denna Underbara Drömbakelse, en kopp kaffe & läsk gick på?! 13 kr. Ja 13 kr. 5 kr för bakelsen & kaffet & 8 kr. för läsken, med gratis påfyllning. Gudomligt god bakelse. Udda Mig det fast det var lite laktos i den, men var så liten mängd av laktosen.

Lite härlig Bröllop el. varför inte skolavslutnings el. midsommaruppdukning ovan & nedan.

Lia skulle ha någon vas som hon ska ha vattenkristaller & någon växt i så vi gick till växtavdelningen.

Jag kan ju inte här bara låta bli att fotografera alla Vackra Orkidéer som frodas & är så oerhört vackra. Tog massor av bilder på denna vackra blommor.

Riktigt underbart vackra blommor med en jätte massa sprakande färger.

Vi gick till kassan för att betala det vi plockat på oss under vägen runt på IKEA.

Medans Lia satt & väntade sprang jag in på Willy:s för att köpa bla Rapsolja, Färsk Raviloli, Fiskbullar u hummersås, 2 citroner, 2 Galiameloner, Granatäpple/Hallondryck & Tunnbröd. Vi fick sitta ett tag & vänta på bussen, men sen när vi kom in till stan gick vi hemåt till Lia.

Vi satt en stund på Tradera & nu har även jag skapat ett konto där för att kunna bjuda & kanske även senare börja sälja saker när jag känner mig mer säker över hur allt funkar. Fick det förklarat av Lia, men man vill ju upptäcka en del själv med.

Jag var nu tvungen att cykla hem vart ju så sent & så. Man vill ju vara hemma för att slappna av lite innan man ska sova.

Lite vad jag köpt nedan. 4 kuddar köpte jag, men upptäckte att jag tagit en kudde fel när jag kom hem, men spelar ingen roll, jag får köpa något avlångt överdrag till den. Kostar 25 kr/st. 50x50 cm & den ensamma 40x60 cm.

6 st. formar som man kan göra glass i, isglass. 19 kr.

Några små gosedjur! Ja, inte till mig utan blir små tuggleksaker till Lucky. 5 kr/st.

6 st. 365+ glas. 29 kr för 6 st.

Försökte prata med Rikard, men han verkar inte må någe bra alls?! Vart att prata med Linda M. en stund. Vi satt på facebook först, men hon ringde sedan upp mig & vi diskutera det som hänt i hennes liv. Det får hon avslöja själv om hon nu vill det, men var inga kul saker saker kan man säga.

Satt & slökollade lite på TV. US Marshalls. Amerikansk Actionfilm. Agenter, en oskyldigt dömd man m.m.

Suttit en del på nätet under kvällen som MSN, facebook, ja tradera & annat som man kan kolla på men chatat mest med folk av olika slag, men bla mina kompisar Camilo & Chris.

Eight legged freaks. Ska vara en skäckfilm, men var en riktigt super B-skräckis som inte alls var någe äcklig om man inte förståss är rädd för spindlar & i detta fall jätte stora spindlar.

Bara suttit på Tradera & kollar olika saker som jag nog ska budda på. Riktigt fina saker. Någon kinesisk tekanna, märkeskläder, uppstoppade djur, stövlar, väskor, smycken, solglasögon & en massa annat. Tiden rullar på, rullar på, rullar på & rullar på........

2 kommentarer:

  1. "En snygg tapet, men jag har funderat på om man skulle måla något sånt här istället på en väg framöver?!"
    Väg- Vägg?

    SvaraRadera
  2. Tack för påpekandet, men slarvfel gör vi alla någon gång.

    SvaraRadera