torsdag 22 juli 2010

Onsdag...Lite Off! Mat, Data & TV!

Ja här är man...mår inge bra fortfarande, men det kanske släpper lite senare?!

Men det är som om jag känner mig fast i livet, som en massa rep & krav som hindrar mig från att vilja göra det jag själv vill göra. Fast nu känns det som om jag inte vet längre & jag som trodde jag visste?!

Var ute med lilla Lucky på en liten promenad.

Chatat med Peter & andra. Pratat med Linda som har hittat en igelkottunge till som jag hoppas överlever med, säkert något barn som plågat modern el. så så hon övergett sina ungar el. ännu värre, så har ungarna haft ihjäl henne, så hennes ungar ska svälta ihjäl. Blir så jävla sur på barn & ungdomar som är så jävla korkade & ouppfostrade av deras skitföräldrar.

Kommer att fixa med bloggen under dagen.

MasterChef Australia. Flera tävlande men idag var det Lucan Parson som tävlar emot proffskocken Ben O'Donoghue & tar hem det. Dom lagade Kängurufile med majspure, rödvinssås & svamp.

Lagar lunch mat...Nudlar med chili & bläckfiskringar med sweet chilisås.

Ut med Lucky en liten sväng. Tur att hon förstår att husse mår dåligt!

Funniest Pets and People. Program om hemmavideo's med mest roliga djur, men även lite människor med.

Wipeout. Blondinspecial med massa blonda & korkade silikon bimbos.

Fixar middagsmat! Köttfärs med vårlök & grönsaker.

Kiss of the Dragon. Amerikansk/Fransk/Asiatisk actionfilm med Jet Li & Bridget Fonda i huvudrollerna. Han som den hemliga polisen som hjälper en prostituerad kvinna när en man håller henne's dotter fången & tvingar modern att sälja sin kropp för en skuld hon har.

Bara suttit på Qruiser, Facebook & MSN för att chata med folk.

Sex and the City. Ja, vad ska man säga?! En helt enkelt jäkligt bra serie!

Druckit Björnbär & Hallonsaft som är riktigt gott!

Chatat en massa med folk bland annat med Alan (Age) från USA, Californien, men även pratat med min andra Amerikanska kompis J. om att kanske segla jorden runt med honom nästan sommar då han fått sin segelbåt på 55 fot klar renoverad. Han vill att jag skall jobba som kock på hans segelbåt, men jag sa att jag skulle fundera på det. Men i så fall reser jag & djuren med honom & lämnar Sverige.

Camilo ville att jag skulle lyssna på denna låt han lyssnade på, på youtube. http://www.youtube.com/watch?v=vxvJ5MBbQok&feature=related

MacGyver. Handlade om en kvinna som träffade på MacGyver när hon nästan körde på honom, men blir vän med honom, mn när hon ska besöka sin vän så blir han kidnappad & kidnapparna vill ha hans Stradivarius.

To Catch a predator. NBC & Chris Hansen som gjort ett program om internet / kontaktpedofiler. Män som söker upp vad dom tror är en ung flicka el. pojke. Men är folk som ser unga ut & jobbar för NBC & polisen för att locka fram & skriver med pedofiler. Även sedan får dom att stämma möte.

När dom kommer till huset är lockbetet där, men sedan dyker NBC talesman Chris Hansen upp med papper som visar vad dom pratat om & framgår till att det faktiskt är fel. Ja du kan ju tänka dig vad för massa olika, helknäppa ursäkter dom har. NBC griper inte dom utan säger att dom är fria att gå sedan, men visar att dom blivit filmade. Alla flyr ju fältet, men vissa förstår ju. Ja just precis polisen står utanför & griper dom & dom åtalas för försök & kontakt med minderårig.

38 män greps i detta program vid samma hus, men 3 av dom släpptes utan åtal då deras uppsökande & nätkonversationen. Fy fan för äckliga pedofiler. Avskyr allt som har med sexuellt utnyttjande av barn, djur, ja människor över huvudtaget. Tortyr borde vara på såna här fängelsestraff istället för några år bara i fängelse.

Nej nu måste man ta & sova då klockan var långt över midnatt & börjat på morgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar