fredag 23 juli 2010

Torsdag...Mår lite bättre! Handla & Mysa!

Pratat med pappa som antagligen ska komma hit på måndag för att hjälpa mig med cykeln som ska lagas & även för att hitta på något kul. Vi pratade om hästar, utbildning & annat. Pratat med mamma med som har varit i Sthlm & hälsat på sin mor, syster & lite andra släktingar.

Kitchen nightmares. Var på restaurang Sebastian's. Ägaren Sebastian better sig som en ren idiot & serverar 90 % halvfabrikat i en kombinerad pizza & matrestaurang. Till slut efter att ha bettet sig som en idiot 2 gånger & 1 under en extrem lunchrusning på nya menyn, så började han att bette sig någorlunda normalt. Ja vissa män har för mycket självgodhet & stolthet för att fatta att man ibland behöver hjälp för att lyckas.

16 and pregnant. Handlar om unga tonåringar som blir gravida & hela deras värld blir helt förrändrade.

Dickinsons Real Deal. Auktionsprogram där det gäller att förhandla & få sina saker sålda på aktion.

Suttit på nätet & Chatar med Alan, fixade sedan i ordning mig själv för att vara representabel.

Ska nu iväg & handla lite mat på ICA. Väl på ICA fick jag ett sms av Lars att ha landat på Arlanda precis, men att han snart skulle iväg igen & att jag skulle ha tålamod, det gjorde mig lite glad men samtidigt så vill jag bara få vara nära honom igen. Känna hans doft, värme & trygga armar runt mig.

Äter lite god mat: skivade tomater & mozarella med basilika & salt, färska champinjoner, salladsärtor & färska aprikoser.

Lucky äter salladsärtor- Det är en av dom få baljväxter jag kan äta. Jag kan äta salladsärtor, sockerärtor, gröna ärtor & harekuvert, men ingen av dom andra baljväxterna.

Champis dricka att dricka så gott &...

Bounty dark. sen även Chips med cream cheese smak.

Fixar med blogginlägg! Mår lite bättre. Pratar med J. som vill att jag ska segla med honom runt jorden.

Sommar med Ernst. Satt in en stor järnspis. Väggrännor som vattenspeglar vid väggen med blå/grön slagsten. Stor träbänk att kunna sitta på vid väggen på vithållade lekablock. En ordentlig vedhämtarekorg. Ljusstake av trä med trästavar & träplatta med bara färdiga ljuskoppar, men gjorde ljusmanchetter av tillklippt & böjd plåt som vitmålas. Bord & stolar i trä som byggs på plats. 2 bockar & 4 plank med pluppar genom plankarna för att hålla plankorna på plats. Mycket ljus på olika nivåer. Han visade från en Italiensk vingård som tar fram ekologiskt vin & grappa. Han skulle nu göra mat av olika slags & drink med mynta.

Mackor på grov lingonbröd. Några med kaviar, några med jaktkorv...sedan Laktosfri gräddfil med sirap & även en Corny Big med tranbär i.

Var ute med Lucky. Suttit på nätet & chatat med folk bla Alan som är en Supertrevlig Amerikansk kille. Han är verkligen en sån där drömkille som man skulle kunna falla för.

Hoarders. Om människor som verkligen helt sjukt samlar på sig all möjlig skit. Här är det verkligen superextrema & människor som är sjuka. Att samla på sig så mycket som dom gör är en sjukdom.

Sex and the City. Kemisk pealing, Bokrecentions party, hemska blickar, ex, Heather Locklear m.m.

Chatat med folk & kollat qruiser, ganska segt & tråkigt! Nej nu blir det att ta & sova vid 01.30 ungefär.

2 kommentarer: