torsdag 16 september 2010

Onsdag...Vårdcentralen! Sedan heldag med Lia!

Tagit det lugnt & kollat på facebook innan jag ska till Vårdcentralen 13.00. för att försöka att bli sjukskriven då jag mår oerhört dåligt psykiskt & om jag skulle få det så skulle jag kunna vila ut & ordna upp mitt liv!

Vid kl. 12.45 var jag nere vid Vårdcentralen för att vara i god tid, men då var det inte öppet. Dom skulle öppna kl. 13.00 tydligen. När jag kommer in, så blir jag hänvisad till väntrum nr. 2 där jag sitter & väntar.

Klockan tickar iväg & blir efter 13.00 & när klockan är 13.20 så blir jag irriterad & ledsen. Börjar att gråta, men samlar ihop mig & frågar sköterskan vart min läkare är. Nej då var min tid kl. 13.30 & inte klockan 13.00 som dom sagt. Blir irriterad på sånt skit att dom inte kan utge rätt information.

Fick i allafall sedan komma in till läkaren som efter en stund tycker att jag ska bli sjukskriven först 1 månad, men jag bönade om att få 2 månader första tiden & efter en stund fick jag det. Ska få gå under utredning sedan & få träffa en kurator & ska även få mediciner för min deprition & min dåliga sömn.

Kändes så himla befriande att jag blev sjukskriven. Mitt liv kanske kan få sig en vändning nu från att jag har hållit min fasad uppe & utåt för att klara av livet!

Lia kom till mig en stund för att kolla hur det vart med skänken jag fick av henne som jag nu har TV:n. på. Hon tyckte att det vart jätte bra & skönt för mig att få undan dom flesta filmerna in i skåpet, men vi ska äta mat idag tillsammans & tillbringa en hel dag att umgås nu när vi bor så nära varandra.

Vi cyklade till Willy's där vi gick & strossade en sväng & skulle köpa med oss lite komplitering för att kunna laga mat hemma hos Lia där vi ska äta & umgås.

Det vart att laga mat tillsammans & äta Rotfruktbiffar, Lövbiff & Vitlöksbröd.

Rotfruktsbiffar gjort på 3 st. stora morötter, 2 st. palsternackor, 2 st. kålrötter & 1-2 st. stora potatisar. Sedan kryddad med svartpeppar, salt, torkad el. färsk gräslök & persilado. För att binda ihop det, så hade vi 3 st. ägg. När man sedan steker dom ska man ha tålamod innan man vänder dom för annars faller dom isär.

Lövbiffen stekt i hackad vitlök, salt & svartpeppar. Sedan hade vi köpt färdiga vitlöksbröd på Willy's som kostar 20 kr för 2 st. paket med 2 st. bröd i varje nu.

Jag drack Ginger Alé till & Lia Coca Cola.

Vi satte oss sedan & spelade ett Lord of the Rings spel. Åt Chokladbrownies, drack mer läsk & även chips. Efter det en omgång med Yatzy & sedan satt vi & pratade en stund innan jag skulle hem.

Vi diskuterade Halloween som är en högtid som jag & Lia verkligen älskar. Lia har sagt att hon ska ha en Halloweenfest hos henne i stora nya lägenheten & ja hon börjar redan nu att informera folk om det, så vill ni komma så vorre det Superkul, men krav på utklädnad. Vi diskuterade först sårskador & sånt, men om man ville vara gulligare så funderade vi på att bygga vingar & fixa med löv & annat för att bli älvor.

Nedan följer några utstyrslar vi har haft genom åren på Halloween.

Här var det 2004 el. 2005 som jag vart Svartbrud & Lia Svarta Änkan. Här är vi på Patricia på en Söndag då dom har Gaykvällar. Halloweenfest då som varje år.

Här var Lia en Zombie & jag en Demonkrigare 2008. På fest hos Sofie i Örebro.

Här är 2009 & ja ni kanske ser vad det är?!

Lia är Hattmakaren i Alice i Underlandet & jag kaninen med sin klocka. Här i detta fall har jag den hängande runt halsen.

Visst är det kul, så här kul har vi det när vi har Halloween & klär ut oss.

Nattinatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar