lördag 2 oktober 2010

Torsdag..Hemma & Softar. TV & Drömmer!

Varit ute med Lucky, bloggat & ätit frukost som vart havregrynsgröt med farmors plommonsylt. Björnbärs saft & C-vitamin brus. Sedan även laddat upp bilder på facebook.

Kollade på The Ellen Degeneres Show & lyssnade då på den bra sångaren Jason Castro. Några låtar med honom & lite historia om honom i länkarna.

Let's Just Fall In Love Again http://www.youtube.com/watch?v=PIcf7aov8zk&feature=fvst
I Am Second http://www.youtube.com/watch?v=uaKoE2lm7XY
Crazy http://www.youtube.com/watch?v=e1M8wbaxO1E&feature=channel

Evan Lysacek, konståkare som dansar med sin danspartner Anna.

http://ellen.warnerbros.com/2010/04/evan_lysacek_dances_with_a_broken_toe_0424.php

Kollade lite olika saker på blocket.se bla på Devon Rex katter, Arabiska Fullblodshästar & drömmer.

Hittade ett fint Arabiskt Fullblodssto som jag gärna hade velat köpa.

Drömmer om att en dag få ha det fina huset på landet med hönsen & hundarna med deras valpar i trädgården, hästarna i en hage & kanske andra djur i en annan som ex. Alpackor, geter el. får. Inget speciellt vad det är för typ av hus & så, men vill bo på landet det är det som känns viktigaste i livet & så är att jag får bo & ha lugnet omkring mig & njuta av att ha djur & syssla i trädgården, skriva & måla m.m.

Lyssna på Nelly Furtado live hon är jäkligt bra live med. http://www.youtube.com/watch?v=8jtRKvugZRw&feature=player_embedded#!

Ut med Lucky en sväng & sedan ta & fixa mat...Blir en vegetarisk lasagne som ska stå i ugnen ett tag.

Charmed (Förhäxad). Dom ska i detta avsnitt hjälpa en Jon Blund som det finns fler av än en. Något el. snarare någon får folk att bette sig argsint, men vem & hur ska dom stoppa honom. Ska deras värsta mardrömmar besannas?!

Ätit den vegetariska lasagne jag gjorde på spenat, pastaplattor, en massa ost, bovete i tomatsås, lök, vitlök & lite kryddor.

Legat framför datorn & längtar efter att hitta kärleken & fina ro i min själ.

Losing it with Jillian. Amerikansk realityserie från 2010. Avsnitt 6 av 8. Jillian hjälper till att förbättra hälsan hos en hel indianstam när hon flyttar in hos två kulturella ledare för Yavapai-Apache Nation. Även 02/10.

Chatat med folk en massa & sedan sett på Rush Hour 2. Amerikansk actionfilm. Innan jag skulle ta & sova så gott så i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar