fredag 11 mars 2011

Torsdag...Fixa håret. Drömmar & Frustration...

Soft hela morgonen. Varit ute med hundarna 2 gånger. Fixat på datorn med blogg, facebook & qruiser.

Druckit romte & ätit frukost. Vetebröd med smör på. 1 st. med dillkaviar, 1 st. med ägg & dillkaviar & 1 st med kalkonmortadella.

Ska färga håret....Svart ska det bli som tidigare. Färga mest utväxten som kommit. Krister får hjälpa mig att torka i naken när det rinner ner & runt öronen. Vill ju inte vara svart överallt, färgen ska ju faktiskt vara i håret.

Här är håret färgat & ligger i soffan min med Tingeling brevid mig.

Tar & kollar på lite hus på Eklund Stockholm New York. Hus på Hasseludden. Fantastiskt hus med alla moderna bekvämligheter som man kan behöva som bastu, gym, många fina rum & modern inredning blandad med det gamla i en ljus inredning. http://www.esny.se/objekt/hasseludden-71-smiths-vag-8-saltsjo-boo Ända hus som var intressant att se av dom jag kollade på.

Nej...sedan legat & pratat med Krister i sängen ett tag. Vet inte riktigt vad jag ska känna, men jag vet att han älskar mig. Han ska även in till stan en sväng för att prata med ett ställe om jobb. Jag ska ut med vovvarna & det är verkligen hiskiligt väder ut. Snöblandat regn.

Lite att äta. Julknäckebröd 6 st. 3 st. med endast smör & 3 st. även med dillkaviar. Lychees, en Energy dricka med päronsmak, Mangojuice, Sesampinnar & torkat kött.

Kolla på hemnet.se på hus på Gotland. Dit jag helst vill flytta i hela Sverige. Kanske denna byggnad om man skulle driva restaurangen "Brinken" innanför ringmuren i dess södra del vid Södra Torget. http://www.hemnet.se/beskrivning/1534955?r=3 Nog inget för mig, men ett spännande objekt.

Litet torphus i bra standard. Ligger mysigt & härligt till 10 min från Visby. Kanske någon som vill bo nära Visby. Huset är charmigt, men ingen gård. En tomt på 1745 kvm., så man kan ha höns, kaniner & smådjur, men inga större djur dirrekt. http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3QH3RLRB2TKCTD6J

Jätte fin gård, men med alldeles för mycket renovering för min del, men skulle kunna bli ett sagolikt drömhem & man skulle kunna sälja av del av marken för att sälja till folk som vill bygga hus. http://www.hemnet.se/beskrivning/1350364?r=3

Intressant villa som förrut varit en cykelverkstad, men ligger helt fel för mig & så med för lite tomt för djur, men ett jätte mysigt hus. http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3SB3N3EUE8JITSK9

Hittade tyvärr inget som jag på en gång ville ha, men var lite andra intressanta objekt jag kollade på ur annan synvinkel jämnför med det jag vill ha.

Kollar hus på Öland & runt Kalmar. Här ett jätte fint hus i Mörbylånga på Öland. Möjlighet & ha allt det jag vill ha. Ganska nära till grannar men ändå avskilt & mysigt. En del mark till & möjlighet att hålla djur. 7108 kvm tomt. Viss renovering, men charmigt & vackert hus. http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3PGR8PD07T9DTUBS

Krister lagade mat...kännt mig så frustrerar & irriterad idag att jag inte orkar ta tag i saker & ting. Blev mangojuice att dricka & ris kokade i grönsaksbuljong & kycklingköttbullar med senap & ketchup på.

Fantastisk gård i Nybro, Alsjöholm. Hästgård med möjlighet till även annan djurhållning som får. 4 ha. Vis renovering i huset krävs med fantastiskt läge & underbar omgivningar. Oerhört mycket potensial. 975.000 kr. http://www.hemnet.se/beskrivning/1083299?r=3 Detta hus skulle jag oerhört gärna vilja ha!

En gård på ca 50 ha & som ligger bra till i Blomstermåla, men som jag inte riktigt kan sätta fingret på med, gillar en del av det, men mycket som inte gillas & en del som gillas. http://www.hemnet.se/beskrivning/942739?r=3

Gård med mycket potencial, men vet inte om jag gillar att vägen går rakt genom gården, fast den säkert inte är speciellt trafikerad. Jordbruk Skogsfastighet på ca 77 ha. i Norra Stämshult. Hjortvik, Västervik. Hästboxar & andra ställen att kunna ha djur, men interiört skulle det behöva målas & renoveras lite, men mest yta & oerhört dyr. http://www.hemnet.se/beskrivning/886484?r=3

Var ut en sväng med hundarna, tråkigt & ruggigt väder ute.

Kollar på djur på blocket.se...........Får av olika raser & blandras.

Ja ett djur som jag tror dom flesta tycker är söta....Minigrisar.

Geter & dom flesta av olika Allmogeraser av geter.

Var bla in på en Uppfödare som föder upp Afrikanska Dvärggeter. Stenåsas Dvärgetter. http://www.ramona-appelquist.se/34221314

& ännu en uppfödare av Afrikanska Dvärggetter. Linas djuruppdödning. http://www.freewebs.com/linasdjur/

Blocket.se. Höns & fåglar av olika raser. Dvärgkochin ser ni här ovan.

Några olika dvärghöns av raserna...Tyska Dvärghöns & Norska Dvärghöns.

Kinesiska & Franska Vaktlar. Söta fåglar, goda små ägg & gott kött.

Olika typer av fasaner som tex. Guldfasaner. (Till höger på bilden)

Blåa påfåglar. Riktigt vackra fåglar, men oerhört högljuda när dom skriker.

Fjällkor som är en riktigt fin koras. En av Sveriges utrotningshotade raser & som berättigar till EU-Bidrag för att behålla rasen.

Higland Cattle Boskap som också är en fin koras med deras uråldriga utséende.

Alpackor....Några av mina favoritdjur, som ni säkert vet som läser denna blogg ofta & som jag hoppas på att födda upp i framtiden.

Nu kollar på gnagare istället. Här Gerbils (Ökenråttor).

Chinchillor i olika färger...Oerhört fina & mysiga djur. En djursort som jag funderat mycket på hur dom är som husdjur.

Halv åtta hos mig. Veckofinal. Svensk matlagningsserie från 2011. Elvis är sist ut att bjuda på middag. En skadedjurstekniker. Han serverar gästerna trattkantarellsoppa, baconinlindad lammytterfilé med pesto och en fruktsallad med kiwi, blåbär och jordgubbar. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.

Sveriges värsta bilförare. Svensk underhållningsserie från 2011. I den första övningen får de fyra deltagare som är kvar träna på att göra en undanmanöver i hög hastighet. I den andra övningen ska de försöka bemästra fyrhjulsdrivna jeepar i terrängkörning. Efter testerna koras veckans bästa och värsta förare. Medverkande: Adam Alsing. Avsnitt: 7 / 10.

Vart har dom hittat alla dessa miffon. Ena släpper ratten så fort hon tycker något är otäckt & sätter händerna för ögonen, tvillingar som tycker att allt är häftigt, turk/arab eller vad fasiken han är som kör som om han stulit bilen...den personen borde inte ha ett körkort för allt smör i småland. Kör som en idiot. osv.

Maniska samlare. Brittisk dokumentärserie från 2010. Två samlare som samlar på ett brett spektrum av olika prylar riskerar vräkning och utanförskap om de inte klarar av att ändra sina vanor. Asnitt 6/9.


Nej, varför ska man ha ett så jäkla komplicerat liv för?? Kan inte för alla mina vildaste tankar förstå varför jag ska leva som jag gör för?? Jag är glad att jag får skriva ur mig allt & att det är folk som uppskattar att läsa om mitt liv, men ibland så vill jag bara ta & skrika allt vad jag har & säga att vad fan har jag gjort för fel för att jag ska behöva ha det så här! Krister har varit ute med hundarna en sväng & nu ska vi sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar