tisdag 23 juni 2009

Tisdag!

Sov länge, länge idag till ca 12.40. Låg & myste i sängen!

Åt frukost i soffan; fullkornsbröd med laktosfri mjukost, salami & hästkorv med gurka på, Apelsin/Jordgubbsjuice. Jag drack även te & Rickard kaffe.

Softa lite, duschat & så, sedan åkte vi till Erika & Dima som ganska nyligen köpt en bostad, ett hus av husena i ett 2 familjshus i Kålkitt på 2 plan med 4 rum & kök, 2 badrum & tvättstuga. Vi fika lite & kolla på det fina dom gjort, bl a. lagt in ett mörkbrunt golv i kök & vardagsrum, sedan ett svart stengolv i hallen, målat alla vägar på nederplan & sånt grundarbete, så nedervåningen e det första dom gör klart, sedan ovanplan. Det blir riktigt fint tror jag. Fika lite te, kaffe, frukt & choklad Jag, Rickard, Erika & Anki. Lite skvaller! Ja ni!


Kålkittvägen!

Sedan vart det att fixa mat, vi skulle få besök av en annan Malin som skulle äta med oss. Det känns som om det e ganska mycket skvaller som snackas här uppe mellan vissa av Rickard's kompisar, men dom har väl inget bättre för sig i Mora. Malin & Nicklas kom hem, så bara softar nu.

Funderar på att jag ska åka hem imorgon. Jag vill verkligen inte det. Jag vill stanna i Mora, men vill ju samtidigt åka till Borneo nu på fredag!

"Paris Hilton's My New BFF". Dom fick göra ett "Falsk & Sann" spel med Perez Hilton. Dom som fick stå uppe för Eleminitation var Corrie & Onch. Den som fick åka hem var 'It't' Onch.

Hell's Kitchen med Gordon Ramsey! "I Love His Fucking Mean Way"! 20 Köksmästare var gäster idag, såna som vunnit massa priser för sin mat & dessa ska nu serveras med en maträtt i en tävling & få bedöma varje persons maträtt. Vilken som var bäst & Vilken som var sämst? Vinnare var Paula i denna tävling med 75 %. Fick en heldag med att bli ompysslad på en skönhetssalong, hon får all behandling + en till sak hon fick reda på dagen efter & ja det var TV-program, live "Good Day" med reklam för "Hell's Kitchen". Dom andra fick stryka, duka, dammsuga, förberedda allt i köket, putsa & massa annat. Finalen gick sedan mellan Paula 28 år & Danny 23 år, men missa vem som vann, fast skitsamma dom var båda 2 riktigt bra kockar.

Nej nu ska det softas med lite Sällskap, olika Ostar, Kex, vindruvor, 2 olika chips & Rödvin! Sedan kanske lite roliga kortspel el. något annat kul!

Det vart att jag & Rickard kollade på filmen "Führers Elite" (Napola- Elite für den Führer) en film Fredrich en typisk arisk kille med blont hår & blåa ögon som skulle börja på en kadettskola för att utbildas till soldat i Hitlers arme. Jag tänkte nu först innan jag såg den: Inte ännu en film om Andra Världskriget, men jag tycker att den var riktigt bra, den påminner mycket om Svenska filmen "Ondskan" av Jan Guillou. Slut vid 03.08.

Sedan låg vi bara & diskuterade massor innan vi sov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar