fredag 18 september 2009

Fredag en lugn & pratsam dag!

Ja, jag sov väldigt dåligt inatt & vaknade flera gånger under natten. Fan mina sömntabletter hjälper inte som dom ska & jag funderar på att försöka få några andra tabletter. Kan ju inte ha det så här att jag inte sover på nätterna som jag borde. Karin ringde mig & vi pratade säkert över en timme med varandra min lilla Söta kompisar som jag Älskar så, sedan ringde barndomskamraten Ann-Sofie & vi pratade med ett bra tag, efter det Niclas som jag inte orkade prata med speciellt länge, är inte på nåt bra humör idag.

Karin, Ann- Sofie & Niclas.

Pappa ringde även idag en lite stund & pratade lite & har sms:at en massa med mamma, kompisarna Johan & Andreas N. Suttit en hel del vid msn & pratat med folk där med. Har ju börjat få väldigt mycket vänner utomlands runt omkring i världen & sånt så det e ju superkul att ha det. Då har man ju människor man kan åka till & träffa, men även bo hos om man åker utomlands, så det blir ju billigare att semestra då med. En av mina favoritmänniskor att prata med utomlands är den gulliga killen Jimmy Boonwichit som bor på Malta & är liksom jag en konstnär, djur/musik & natur älskande kille. Han får mig alltid att skratta även när jag mår dåligt & är nere. Han är en bra vän. Jag har då även pratat med Jonas A./Jani i Sverige & Trista/Jeffrey i Taiwan, Xin en gullig modevärldsvän i Hong Kong, Patric i Taipei, Taiwan & Tum Thadajaruat i Thailand m.fl.
Jimmy B.

Jonas, Jani, Trista, Jeffrey & Tum.

Har även pratat med Hans på msn & några andra, men jag vart nu jätte glad att få se min kompis Karin's nya frisyr som hon klippte sig idag. Vart supersnyggt tycker jag. Den Rödhåriga (naturligt) Sexy Lady. Karin är en av dom vackraste kvinnor jag känner & jag älskar rött hår & fräknar på kvinnor är så vackert. Man kan ju även se andra snygga med rött hår inom kändisvärlden som tex Lindsay Lohan & Bette Midler, två av mina favoriter inom kändisbranschen. Har mest bara suttit & softat nu hela dagen ska sedan bara hem & slappa framför TV & inte göra något speciellt ansträngande i helgen. Jag är ju ingen festprisse så supa blir det inte utan bara ta det lugnt, umgås med vänner, kolla TV/film & bara vara med djurena, vänner & mig själv. Så ni som har mitt mobilnr. & vill nå mig kan ju ringa el. skicka ett sms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar