fredag 20 november 2009

Önskar Mig Just NU i livet!

Jag önskar att jag hade råd att köpa ett fint, litet, vit hus på Västkusten där jag kunde ha en vacker trädgård med uppvuxna träd i. Där ska jag kunna ha ett eget förretag med inriktning på inredning, skriva & måla, hålla på med trädgården & mina djur.

Jag vill kunna odla blommor & ha Syrén, rosor, pipranka, liljor, olika perenner & andra vackra blommor & växter i min trädgården. Men även plats för ätbart...

som...Äpplen, plommon, hallon, jordgubbar, smultron, gurka, kronärtkocka, mangold, sockerärtor, olika örter, sallad, kål, rädisor, rödbetor, morot m.m. Vill kunna plocka i jordeon & se det växa.

En el. två Chinese Crested Dog valpar till, som jag främst ska ha som familjemedlemmar tillsammans med min vuxna Chinese Crested Dog Lucky, men även ställa ut & senare starta upp den kennel när dom är 2 år som jag vill ha. Sen vill jag ha en liten katt till...

En Sphynx katt. Helsvart, svart med vita tecken el. en maskad/tonkanes.

I trädgården, i ett hönshus & hönsgård vill jag ha Silkeshöns som spatserar runt, kaklar, letar mat & sånt. Som jag kan ge matrester & pyssla om. Har alltid gillat höns & har alltid velat ha höns så en dag blir det de. Ett annat djur som jag också alltid velat ha är Geter så det vill jag med ha.

Eventuellt fler djur i framtiden som häst, får minigrisar & lite annat om jag får som jag vill i livet.

3 kommentarer:

 1. En sphynx är aldrig fel, sjäv önskar jag hitta en prickig eller randig pojkvän till Inez om hon är fri från HCM under nästa år.

  Hade gott!!!

  SvaraRadera
 2. Ja jag hoppas att det går bra för Dig då! Kanske köper5 man en sphynx av dig?! Vem vet?!

  Kramar Jonas

  SvaraRadera
 3. En kennel med massa chinese crested skulle inte vara fel :)

  SvaraRadera