måndag 19 april 2010

Söndag...Konstig Dröm! TV! Ev. Barn! ALOE VERA Party! Filmkväll!

Drömde en konstig dröm om att jag bodde på ett gods & var deras gårdspojke. Jag var först ett ett litet barn vars föräldrar inte fanns med i bilden längre då jag vart lämnad. Jag vart omhändertagen av en av kockerskarna på godsett som var ute för att hämta grönsaker i grönsakslandet till godset där jag hittades under en hängbjörk endast som ett litet gråtande barn, men även av Frun, den unga Ladyn i huset som var jätte snäll, men bestämd. Minns även att min föredetta konstnärsmentor Hans Alexander Gerlanius var en konst & antikhandlare som även han bodde på godset, men hade hyrt in sig i i någon konstig lokal som gick in i en bergskulle & under jorden. Hans medhjälpare Kalifa (Kalifa från min jobbkurs som är vaktmästare) frågade mig var jag gjorde i affären, men när Hans Alexander hörde det att jag var i affären så ropa han på mig att jag skulle komma till honom. Han lärde mig i drömmen att måla & om antikviteter.

I verkligheten var det min farfar som lärde mig mycket om att måla traditionellt & antikviteter, men Hans Alexander fick mig att använda mer än bara samma färger & så, men även att kunna använda pärlor, diamantstoft, bladguld, sand, guldstoft, spån & annat i färgen för att skapa olika struktur & färgskiftningar. Jag hade redan börjat med att exprimentera med färger & sånt, men inte dirrekt olika material & så fick jag en tavla av honom som heter Memoryrose.

Vet dock inte hur jag ska tolka drömmen?!

Vakna första gången vid 08.20. Svarade på 4 sms som jag hade fått & gosa lite med djurena, men lyckades somna om igen väldigt snabbt & vaknade vid 12.28 av att mamma ringde.

NYC Prep. Amerikansk realitysåpa om tonårstjejer och killar i New York.

Fick just ett sms av Lollo att Mikaela's (bilden) bebis är nog på väg att komma idag då Mikaela har haft en hel del värkar.

Men det är tydligen något fel med Comviq nätet just nu, el. min mobil?!

Cyklade till Angelique som skulle ha ett Aloe Vera Party med Lena H.S. som produktsäljare. Var riktigt bra produkter som vi fick testa på olika sätt & alla produkter är helt naturliga utan en massa onaturliga tillsättningar & Aloe Vera har visat sig ha en väldigt bra verkar på människor, även djur som katter, hundar & hästar. Detta har jag tagit reda på själv så jag & jag funderar på om jag även skulle bli återförsäljare av dessa produkter, det skulle ge mig lite extra pengar & skulle även kunna göra mig helt självförsörjande om jag säljer bra & kan ha ett väldigt bra liv.

Klippte håret på Angelique när Lena åkt, klippte av ca 1 dm. & Angelique bjöd mig sedan på mat, Ravioli som tack. Min telefon var helknäpp under dagen, men jag stängde av den en stund & satte på den sedan då funka allt som det skulle.

Sedan vart det att jag, Angelique, Fredrik & deras två kompisar Nancy & hennes son Brian. Vi kollade på "Mannen som hatar kvinnor". Jag har ju sett det förrut, men den är ju riktigt bra! Jag cyklade sedan hemåt & hämta Lucky hos hundvakten, gick en sväng med henne. Sms:a med mamma & Camilo Alexander.

The Big Bang theory. Amerikansk Komediserie. Raj riskeras att bli deporterad ut från landet tillbaka till Indien då han blivit av med sitt jobb & hans kompisar försöker att göra allt för att han ska få stanna kvar.

Låg & skrev lite på datorn sen vart det att läsa lite innan jag skulle ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar