lördag 26 juni 2010

Fredag...MIDSOMMARFEST hos Agneta!

Dagen började med att jag vaknade av att Per som jag jobbat för på Restaurang Harge Baden ringde & väckte mig. Jag fick INTE jobbet! Tråkigt, men sant! Fan...ja,ja får inte låta det här tynga ned resten av min dag, men vet fan inte vad jag ska göra längre. Kommer att bli sjukskriven snart igen av allt stress & skit jag känner över allt. Nej, jag tog & la in blogginlägget från Bondgården & lite andra inlägg med på födelsedagar. Sedan tog jag mig i kragen & vart glad.

Det är ju faktiskt Midsommar & då ska man vara glad & ha kul. & det ska jag ju ha med med hos Agneta & hennes gubbe Jörgen.

Var först att cykla till ICA för att handla med mig en del saker till festen. Jag skulle fixa klart maten där hemma hos dom.

Första ölen öppnad efter att jag fixat iordning en tomat & rädisesallad & en annan sallad på champinjoner, majs & citron. Dricker Heineken, 3,5 procentig. Jag vet ju att det blir snapps till maten sedan & vill inte bli för full. Vilket underbart väder på en midsommarafton med. Solen skiner för fullt & man är i ett jätte trevligt sällskap & med ett ordentligt partyhumör. Åt lite kokt korv med bröd innan lunchen för att inte bli för full, men hindra inte mig från att äta som en häst senare.

Agneta våran värdinnan. En helt fantastisk & jätte gullig, snäll kvinna. Lite galen, el. ja mycket galen, men fantastiskt mysig & rolig. Man kan inte mer än tycka om hennes tokerier när man lärt känna henne.

Mariana, Svein & Ewa. Tre riktigt trevliga personer på festen. Vi satt alla på festen ett bra tag & bara pratade när vi senare skulle äta.

Jag var snäll & klippte Linda med trimmern också runt hennes huvud, då hon har en mohairkam som även jag har, gast min e längre & hennes är mer kvinnlig med krull i.

Det var massa plockmat & här är nästan alla som var på festen & hade börjat med att roa sig & äta mat. Vi blev totallt 14 personer som åt & började äta vid strax efter 17.00.

Det fanns: kokt potatis, prinskorv, köttbullar, sillsallad, olika sorters sill, en massa räkor, bröd, smör, gräddfil, gräslök, min tomat/rädisesallad & min svamp/majs/citronsallad. Fanns hur mycket mat som helst & vi vart nog alla mätta.

Ewa lånar kameran & fotar mig. Är ju sällan fotografen annars är med på bild säger hon sen. & det är ju sant! Folk vill ju se att man är med på saker & ting. Stefan som sitter med ett stort léende på läpparna. Helmysig kille som sysslar med bla travhästar & han är travkusk.

Jag har ju pippi på räkor så vart en hel del. Det här är ju bara en omgång, men jag åt många fler & åt även av den andra maten & självklart skålades det i nubbe.

Nettan, Tomas (Kapten) & Jackie. som sitter & pratar i den underbara midsommarsolen.

Ewa & Agnes (Agneta) som pratar i högsta hugg & har kul! Undrar hur snabbat dom där nubbarna går oss åt huvudet i den här värmen & solen?! Hahaha...

Den underbara tårtan som Jackie hade tagit med sig & som hon hade bakat helt själv vad jag förstod. Fanns en massa jordgubbar bara också. Så gott, så gott som jag bara gick & åt på en massa.

Agnes, Jackie & Svein som är min kompis Linda's gubbe.

Stefan, Agnes, Jonas i bakgrunden & ännu längre bak utanför staketet står Jörgen & fixar i ordning för att vi ska spela kubb. En sak som gänget här har som tradition att göra varje midsommar, kräftskivor & liknande.

Tjejerna emot killarna spelas det ju så klart. vilket bara är kul. Dom är ju lika bra som oss, så varför ska man inte kunna köra så för?!

Agnes med ett léede på läpparna som oftast, Mimmi som kastar, Jackie, Nettan & Ewa.

Mariana, kompisen Linda med stora gravida magen, Agnes, Mimmi, Jackie som kastar, Nettan & Ewa.

Gubbarna/Grabbarna...hehehe...Svein, Tomas, Jonas, Jörgen...Agnes gubbe som kastar ut en av dom kubbklosar som tjejerna slagit ner & Stefan.

- Men hallå grabbar, vad gör ni på andra sidan?! Dom var & hämtade mer öl & fjantade sig lite med tjejerna Svein & Jörgen.

Kom igen nu grabbar nu kör vi vidarre! Stefan's tatuerade nacke.

Så kul vi hade, vi killar gjorde ju allt möjligt roligt & galet för att distrahera tjejerna & Agnes ja hon tokar sig som vanligt med!

Linda, Nettan, Agnes som tokar sig & skrattar, sedan Jackie bakom henne.

Nu ska här tamefan kastas & träffas.

Mimmi som röker, Linda, Agnes som gruvar sig över att hon missade & Ewa helt skymd utan kalufsen bakom Agnes.

Kom igen nu då! Jackie som ska kasta.

Här ska det spelas i 3 omgångar, så bäst av 3 vinner. Tjejerna vann första omgången, vi andra när vi byt sida, men var ju lite tjejernas fel el. ja Mimmi som råkade slå ner kungen. Vi kom dock aldrig till tredje omgången, då vätskebehovet vart större. Hahaha...

Stefan som tokar sig, ja så här tokig är han, men vilken trevlig grabbe el. ja man några år äldre än mig & jag var ju yngst i sällskapet. Lollo som också jag har gått med på kursen kom förrbi en stund & vi satt & pratade en del & hon sa att jag gärna någon dag får komma förrbi & äta lunch hos henne & snacka lite skit bara!

Stefan som fått lite mycket i sig, men verkligen bjuder på sig själv när han tokar med att strippa på bordet.

Jackie vill se mer av showen när Stefan ska sätta på sig byxorna, så han får väl ge lite mer show då!

Hahahha...Ja vad kan mer göra än att skratta åt hans tokerier & kvinnorna som bara älskar det. Han är en riktig liten kvinnotjusare.

Här har byxorna kommit på i allafall, men han tokar sig fortfarande, men en supergo kille.

Jackie ville dansa lite hon med på bordet...

Mimmi ville inte vara sämre hon heller. Shake Your Bottie, Shake Your Bottie!!

Lite fina blommor i trädgårdslådor på Agnes & Jörgen's tomt.

Efter att ha tokat oss en hel del, så vart det att grilla. Fick vara förste grillmaster & grilla kött & mina köttfärsbiffar med rödlök & getost i som jag gjort själv. Hade 3 st. stora & Stefan frågade om han fick ta 1 av dom. Självklart fick han det, hade inte orkat alla tre själv. Så det vart för mig 2 stora köttfärsbiffar med Dallassallad & lite potatissallad, men har så svårt för köpt potatissallad, men denna funkade att äta lite av, men bara lite.

Här spelas det istället sedan Dart, vet inte hur bra det gick i mörkret, men kul verkade dom ha i allafall. Vart en del sittande & prata mer & bara umgås, dricka & ha riktigt kul!

Jag som tokar mig med kameran framme inne på toaletten. En stund innan jag skulle gå hem.

Satt ett bra tag pratade med Stefan. Fick hans MSN, facebook & mobil.nr. Ja jag fick även Marinas kontakt på facebook när jag kom hem & satt mig en lite stund vid datorn innan jag totalslocknade.

TACK FÖR EN UNDERBAR MIDSOMMAR...Mina nyfunna vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar