söndag 27 juni 2010

Lördag...Softar! Lollo ringer! Fest & Rena Cirkusen!

Låg med datorn hela förmiddagen i sängen efter att ha varit ute med Lucky. Var ganska seg & lite bakis. Så softade hela förmiddagen & så med att blogga, kolla facebook, qruiser m.m.

Lite brunch vart att bestå av Färska jordgubbar, gräddfil & smörgåsrån med smör & getost i.

Satte mig sedan vid TV:n & kollade på The Adventures of Merlin där det nästan vart en mord av prinsen på sin egna far, kungen. Lite små B fantasyserie, men bra ändå!

Lollo ringde & frågade om jag ville festa lite med dom. Ja, varför inte tänkte jag. Svein sa att jag kunde på en dansare på bordet om jag kom & ja, jag kunde ju inte mer än att skratta. Men i allafall så fixade jag mig i ordning för att möta upp Lollo, Linda & Svein hemma hos Lollo.

Vi satt hemma hos Lollo & hon hade köpt Pizza med strimlad skinka & champinjoner på som hon delade med mig. Även riktigt god Bearnaisesås till. Linda orkade inte äta upp sin kebabtallrik så fick den med. Kebab med strips & mild sås. Gott Gott...!!

Vi satt även & drack lite. Blev bjuden på alkohol under kvällen. Norrlands Guld & Carlsbergs öl, vodkashots & Sheridan's kaffelikör som också shotades.

Ja fast snabbt efter att en bekant till Lollo dykt upp vart det småbråk & rena CIRKUSEN. Jag kände det på mig så fort jag såg Lollos bekanta kvinnliga vän. Stod nästan som tatuerat i pannan på henne & känslan jag fick av henne att hon skulle ställa till bråk & vad kan det inte bli när man har något att säga om allt & inte kan hålla käften om sina åsikter.

Jag hade jätte trevligt om det inte hade varit för dom rötägg som kom dit. Jag pratade även i mobilen med Camilo, Lars & sms:a med Philip under kvällen. Hade velat ringa Rikard, men hans nedrans mobil funkar ju inte.

Ja vi kan säga så här, hela kvällen urartade då det var 2 fruntimmer som ankalde Lollo för massa saker som jag vet inte är sant. Grannen som först var supertrevlig & deras kompisar med. Ja där pucklar grannen på sitt fruntimmer regällt, så hon kommer ha världens blåtira & svullnad på söndagen. 2 andra personer tog upp att dom ska skiljas efter att det kommit fram om otrohet. Ja herregud vilken Cirkus det var, men jag kan säga så här, flera av dom vill jag aldrig träffa igen. Är det något jag avskyr så är det otrohet & misshandel.

Nej, nu skulle jag hem & bara sova & inte tänka på ala skit som hänt, men som sagt inte umgås med igen. Såg denna söta Igelkott som sprang i Vivalla.

Jätte söt & knorrade för att skrämma bort mig när jag var nära med kameran för att fota.

Även denna vita katt var antingen ute på friarstråk el. hotade den andra katten som springer bort framför honom på bilden vid buskarna.

Riktigt fin vit katt.

Lollo ringde när jag kom hem & undrade hur jag mådde?! Ja hon förstod ju att jag tar fruktansvärt illa vid mig när inte folk kan kontrollera sig. Jag tycker INTE ALLS att man ska dricka om man inte kan kontrollera sin aggresivitet. Lollo kunde bara hålla med & sa att det inte brukar vara såna här saker annars. Ja, vad kunde jag säga mer än att jag hoppas det för annars kan jag inte umgås med henne & festa om hennes grannar ska ställa till med så mycket skit. Kan umgås med henne vanligt då utan sprit, men inte när det är grannar som beter sig som riktiga svin & barbarer. Jag vill INTE ha sånt här skit i mitt liv!

Japp efter att kollat datorn & internet snabbt, slocknade jag som en sten emot kudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar