måndag 28 juni 2010

Söndag...SJUK igen! SOVIT HELA DAGEN & Film!

Hej alla bloggläsare, jag hoppas att ni har lite överséende, men jag har gått & blivit superförkyld & febrig. Ni som undrar över varför jag ganska ofta är förkyld är att jag har ett extremt nersatt immunförsvar sedan jag föddes. Fick nästan ligga på sjukhus hela mina 3 första levnadsår pga sjukdommar & allergier som har en del av idag med. Jag är allergisk tex allergisk emot baljväxter (bönor & linser), pollen från både träd & gräs, köld & värmeastma & laktosintolerans. Så dels pga dessa, men även pga nedsatta immunförsvaret så kan jag lätt nli sjuk om jag utsätts för för mycket bakterier.

Sov bort mer än halva dagen efter att varit ute med Lucky. Ligger just nu med, kraftig hosta, snuva, rosslig hals & lite feber. Var ut med Lucky när jag vaknade igen. Pratat med mamma & sedan med Lollo, fast prata inte så länge då det gjorde ont i halsen. La in några blogginlägg.

Var tvungen att göra iordning något att dricka, så det vart Hallon & Granatäppelsaft, en hel kanna som jag drack upp under eftermiddagen.

Vart att försöka att äta något, men har knappt någon aptit när jag är sjuk. Vart smörgåsrån med leverpastej & sedan Sesamstanger (Sesampinnar).

Hade ananas hemma med, så det jag & Lucky åt upp den tillsammans. Gud vad jag älskar den lilla skrutthund. Hon är helt underbar min lilla prinsessa.

Miami Medical. Amerikansk läkareserie. Har precis börjat att se lite på den. Ganska intressant sjukhusserie,men sjukhus är ju ändå sjukhus,men idetta avsnitt var det en döv kille som dominte visste var döv som skadat ryggen när en man & kvinna som också skadas när deras balkong faller ner & kastar ut bråte på folk & dom ligger på sjukhuset med ännu en annan person som är medvetslös.

The Break-Up. Amerikansk film med bla Jennifer Aniston i en av huvudrollerna. Handlar om enkomplicerad kärlek & ett separerande mellan en kvinna & en man.

Strömavbrott...Fan vad irriterande! Ja, det varade som tur inte speciellt länge & jag var under tiden ute med soporna & såg ytterligare en igelkott, en ensam igelkott som letade efter mat bland någon soppåse som inte låg i sopkontainern.

Kollade klart på filmen sedan satt jag & sappade på TV-dosan.

Hard Target. actionfilm från 1993 med Jean-Claude Van Damme. Trodde det skulle vara en riktig B-rulle, men den var faktiskt väldigt bra. Billy Zane en av badguysen, fast lite mycket skjuta skjuta, pang pang & explotioner. Kom på i slutet att jag sett den förrut.


Sms:ade lite med folk innan jag totalt däckad i huvudet somnade i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar