torsdag 15 juli 2010

Onsdag...Trött på Birgitta! Umgås med Agneta!

Kursen & sen våran huvudansvarige projektledare Elmar gick på semester, så känns det som allt har spårat ut. Så nu när han inte är här & det är handläggaren Birgitta som styr så känns allt bara helt fel. Hon är så himla negativ till allt, krånglar till & behandlar folk olika.

Ja som en idé om en utflykt el. hitta på något kul innan några av oss slutar vart inställd. Deras ursäkt var att det var för få som kommer på fredagar, men jag tror ändå att folk skulle komma på avslutningen & man kan ju inte dra alla över en kant.

Som idag tex. så vägrade hon att skriva på papper som jag skulle kunnat ta med till Agneta som är sjukskriven pga hennes axel & rygg. Detta nu pga att stolarna, data borden & sånt på kursen inte håller argonomisk korrekt standard för att man ska kunna sitta vid en dator 8 tim. per dag & för att Agneta faktiskt har opererat sin axel förrut. Men till saken är att Birgitta vägrade skriva på Försäkringskassepapprena & skicka med dom fast hon egentligen inte har någon rätt att göra så pga att Agneta är sjukskriven. Hade Elmar varit där hade hon fått papprena på en gång. Fattar inte Birgitta att hon bryter emot dom lagar & standarder som finns. Hennes ända dåliga ursäkt var att hon vill att Birgitta ska vara där & skriva på papprena, men herregud det är ju bara att fylla i papprena & skriva på dom för henne skicka med dom till mig som ändå skulle till Agneta & träffa henne, men Nej då det går ju inte?!

Sedan känns det som om hon försöker att vara så himla trevlig emot mig hela tiden?! Vet inte om hon är ärlig, men känns dock väldigt falskt!

Bloggat , facebook & chatat med bla min kompis Andreas G, men även med Bradley.

Jag fick i allafall sluta tidigare för att jag skulle ta en långpromenad & gick sedan till ICA MAXi för att köpa Yes diskmedel för min hemma är snart slut & har lite jag ska diska hemma. Köpte även med mig lite mat som jag skulle kunna äta hos Agneta då jag inte ätit något under hela dagen, mer än att ha druckit vatten med färsk pepparmynta i.

Väl hemma hos Agneta vart det att sitta & snacka massa goa som hon & jag göra. Vi är nog som två babblande papegojor när vi sätter igång, men jäkligt kul har vi & drack kaffe som är så gott gott.

Jag passade på att äta med när jag ändå hade köpt mat. Vart Laktosfri Blåbär & Vaniljyoghurt, men även ostfrallor med kyckling & curryröra. Gott Gott i magen & min lunch.

Efter att ha suttit en stund & pratat så fråga Agneta mig om jag ville ha ett litet glas rödvin & det tyckte jag absolut var helt okej.

Självklart drack vi en massa vatten med där vi satt på hennes lilla trädgårdstäppa i trädgårdsmöblerna under parasolet som skyddade lite emot den gasande solen.

Tog oss även några små Likör 43 som vi satt & sippade på, men självklart en massa vatten med, vi ville ju inte bli fulla i värmen.

När hennes gubbe hade kommit hem hade han köpt med sig strömming, så det blir att laga mat nurå! Jag är alltid snäll & lagar mat åt dom när dom ibland bjuder mig på mat, så gör jag det mer än gärna. Han visade även sin skitsnygga Mountainbike. En värstingcykel som man åker downhill & offroad med.

Så mjöl & kryddpanerad strömming med havsalt på & potatismos med muskot & smör i. Så himla gott! Ja det var en jätte trevlig kväll med Agneta, Jörgen, Jackie & jag. Satt & umgås & bara hade trevligt!

Jag & Jackie gick samma väg hemåt för att hon bor bara en bit bortanför mig så tog henne sällskap sedan hemåt & frågade när hon hade några hundar meter om jag skulle följa henne hela vägen hem som den gentleman jag är & för att det inte ska hända henne något, gick en bit, men sen ville hon gå själv så då lät jag henne göra det, men med betoning på att ta det lugnt.

Nej hemma nu & kollade snabbt lite på nätet sedan ta & sova. Tänkte på Lars innan jag somnade & som jag tänkt på många gånger under dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar