måndag 19 juli 2010

Söndag...SOVIT...tränat & sedan bara softat resten av dagen!

Sov bort halva dagen. Var uppe & ute en liten stund med Lucky under dagen. Men gick tillbaka & somna igen & sov till 16....något! Var så skönt efter nattens äventyr!

Sovit bort nästa hela dagen, men ska tränade lite Yoga & Avslappningsövningar när jag vaknat för att få bli lite av en människa igen.

Ugly Betty. Amerikansk komediserie. Betty annordnar möhippa för sin syster Hilda som hon tillsamman med Amanda åker med till London. Bobby har en Svensexa med Betty & Hilda's far & Justin som inte egentligen vill vara med utan vill vara Austin.

Wilhelmina har hemliga affärer med Daniels halvbror Tyler som en plan i att ta över Meade. Justin & Austin ska ha sin första dejt & dom har jätte mysigt, men Bobby får se dom kyssas efter att dom kommit hem & kysser varandra. Justin säger dock att Bobby inte får säga något till Hilda som är hans mor.

Jag har suttit på facebook, chatat & fixade med bloggen för fullt. Bryggit en riktigt god espresso.

The Real Housewives of New York. Ja dramatiska fruar i New York med allt för mycket pengar & som snackar goja till höger & vänster, men ändå intressant att se.

Ja sitter på nätet, dricker svart franskrostat espressokaffe & käkar Ballerina kladdkakor. Chatar med folk som Jonas, Daniel, Eric, Agneta m.fl.

The Stranger Inside. Handlar om en kvinna som är lycklig med sin fästman, men som efter att & han varit ute i parken med sin hund blir misshandlad & hennes fästman ihjälslagen blir en helt annan människa. Hon skaffar sig en pistol & nu ska dom onda utrotas, precis som alla som är onda. Var en väldigt bra film!

Brottskod Försvunnen. (Without a trace) Kriminaldramserie. Handlade om en akuttelefonörstjej som fick sin hund dödad & som vart våldtagen när hon var yngre. Hon vill nu ha sin hämnd.

Svårt att somna...mår inge bra!

Vart även att se Celebrity Rehab. Medan jag chatade med kompisar. Jag hade jätte svårt att somna & känner mig nere & irriterad på livet & annat! Duschade & försökte sedan att sova, men somnade nog inte förren vi ca 04.30 på morgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar