onsdag 18 augusti 2010

Tisdag...Vårdcentralen! FYND dag & Film!

Vaknade under natten 03.00. Gör superont. Fan måste bli av med smärtan, väntar på att läkaren ska ringa vid mellan 09.00 & 09.30. Tror att det har blivit en regäll urinvägsinfektion jag fått. Var ute med Lucky en sväng under natten för att få annat att tänka på än smärtan.

Bloggat & chatat lite med folk sedan lagt mig & vilat vid 07.45. Somnade till av ren utmattning & vaknade vid strax efter 09.00. Detta av att dom ringde till mig från Vårdcentralen. Jag har fått en tid idag hos dom för att träffa en läkare & lämna in urinprov för att kolla om det är urinvärksinfektion el. något värre, men skitont gör det rent utsagt!

Tar det lugnt! Suttit lite på facebook. Betalat räkningar & ska nu till läkaren på Vårdcentralen för undersökningen min. Fick lämna urinprov som först skulle in på Analys. Sedan träffa en läkare som kände igenom min mage & frågade vilka symptom jag har & fick lämna blodprov i 3 olika provrör & ska sedan tillbaka med ett urinprov igen vid 13.30. så ska jag kunna hämta medicin sedan i stan & det ska jag göra efter att jag varit med andra urinprovet på Vårdcentralen. Dom ska kolla upp alla mina värden & även kolla värderna på min njurar, så att det inte är något allvarligare eftersom jag fortsätter att få urinvägsinfektioner runt 1 gång per år.

Fick nu äta lite mat så vart mackor. 6 st. mackor. 2 st. med kalkon, 2 st. med kaviar & gurka, 2 st. med murkelpaté. Några körsbärstomater & gräddfil med farmors plommonsylt! Lite apelsinjuice till det att dricka. Fortsätta att sitta på nätet. Pratade med Lia som ska få tillbaka lite pengar jag lånat av henne & även pratat med mamma & brorsan försökte väl kanske på sitt eget sätt be om ursäkt, men finns aldrig en ursäkt att bette sig så illa som han gjorde emot någon.

Efter att lämnat urinprovet åkte jag in till stan för att hämta min antibiotika på Apoteket & köpte även med mig värktabletter. Jag pratade lite med Lia & ska träffa upp henne sedan efter att jag varit på MYRORNA där jag gjorde flera fynd.

En snygg tekanna som rymmer över 1 l. Ja ni som inte förstått det, så samlar jag på tekannnor.

En massa filmer. Dom säljer 5 st. filmer för 25 kr. så köpte 10 st. totalt. Cocktail en klassiker med Tom Cruise. Svensk Miffo. Keanu Reaves & Sandra Bullock i SPEED. Komedifilmen En fru för mycket. Lesbisk Kärleksaction Bound. Svensk komedi Gossip. Angelina Jolie i Lara Croft Tomb Raider & Lara Croft Tomb Rider. The Cradle of Life. Härlig drama Mona Lisas léende & sist men inte minst en film av Akira Kurosawa, De sju Samurajerna.

Vart även 2 st. DVD. dessa kostar dock 25 kr/st. Kuch kuch Hota Hai en Indisk film & Confessions med Jennifer Love Hewitt i en romantisk komedi.

2 böcker När Dimman lättar som är en naturbok & en bok av Tina Nordström En matresa genom Sverige. 45 kronor för dom båda.

Hem till Lia för att vi skulle umgås lite & bara ta det lugnt. Ta en liten sväng på stan & senare kolla film.

Vi var först in på Krämaren & kolla i Bokhandeln där uppe. Var lockad att köpa en bok där om Jakt, men vart inte så. Gick vidarre till INDISKA & där kollade på en massa. Tänkte köpa ljuslyktor, men kom att tänka på att jag har så många redan att jag får vänta tills jag får större om jag ska ha fler lyktor. Köpte dock Hasselnöts kaffe & Grön Mango te där.

In på nästa affär VILLAGE där för att kolla på rean, men det jag vill ha kommer ALDRIG på rean. Det är ett tårtfat från Jelly Bean som kostar 525 kr. Vill även ha andra saker från märket Jelly Bean. Så himla mycket snyggt i glas med en massa härliga & olika färger, men även en del annat häftigt & vackert. Jelly Bean's hemsida: http://www.jellybean.se/website1/1.0.1.0/6/1/

Gick vidarre till Creperiet & åt pasta med räkor, kräftstjärtar, chili & fetaost. Drack vatten till & sedan en Dubbel Espresso på det.

Efter att ha ätit oss mätta gick vi vidarre till Nordéa för att jag skulle kolla mitt saldo & ta ut pengar & sedam mer till Röda korset där jag hittade dessa saker. Men in Black I & II. Bok om svampar Svamprätter. Fisk & skaldjur. Bengt Petersens Fiskkokbok. & boken Freestyle Träna & tävla. Ett fint limegrönt kuddfodral & en glaskaraff. Detta för 85 kr.

Var förrbi ICA på Krämaren för att köpa med oss lite dricka för att sedan kolla på film. Vart en Trocadero för mig & vi kollade på filmen Rush Hour 3. Amerikansk film med Asiatisk tema med bla Jackie Chan.

Åkte sedan hem & softar, har fortfarande ont, men det ska vara borta på 10 dagar med Antibiotikakuren. Skrivit på detta & ska kolla facebook & lite annat. Är jätte trött, så ska försöka att sova i hyfsad tid, men blev lite senare än beräknat!
Skulle duscha & räddade ännu en spindel ur duschen en riktig stor husspindel. Fan vad snabb denna var jämnfört med den stora & andra spindel jag hittade förrut i duschen. Varmt & skönt med en dusch som lindrar värken. Jag käkar nu även en massa smärtstillande med.

Sitter på facebook & MSN. Bara softar & chatar med olika mysiga killar & tjejer som är mina vänner el. nya människor som jag precis börjat lära känna. Ta mer antibiotika & smärtstillande inna jag skulle sova snart!

Pratat med vännen min Camillo i mobilen innan jag tog & sov gott i min säng.

2 kommentarer:

  1. Jelly Bean kommer aldrig att komma ut på rean så vill du ha det får du ta och köpa det till ordinare pris.

    SvaraRadera
  2. Var ju det jag skrev om Du läser ordentligt!

    SvaraRadera