lördag 18 september 2010

Fredag...Heldag på stan! Fixa papper! Fika m.m.

Fredagen började med att jag bloggade & jag sedan skulle åka in till stan för att göra en del ärrenden. Först var jag in till Nordéa banken för att hämta ett papper, sedan cykla till Socialen för att kopiera papper, men kom då på att jag glömt att köpa min medicin & skicka med kvittorna på det i ansökan. Så vart att cykla till Apoteket där jag hade fått fel mediciner så var tvungen att ringa till Vårdcentralen & dom i sin tur ringa upp mig sen. När dom senare ringt fick jag vänta & gick på Myrorna en sväng.

Där fyndade jag den Gulliga filmen Hook på DVD & Jamie Oliver boken för tillsammans på 75 kr. Vårdcentralen ringde & som sa att jag skulle få vänta att ta ut medicin tills läkaren skulle ringa senare under dagen så fick snällt vänta på det i stan, men hade ju andra ärrenden. Cyklade tillbaka till Socialen för att lämna dom papper jag har ändå & får ta andra papper på medicin & vårdcentralen på nästa månads ansökan.

Ringde till Annelie somjag skulle möta upp tillsammans med Linnea som var på stan tillsammans. Vi mötes upp på INDISKA & var sedan på Åhlens för att kolla lite saker & även Chokladbutiken inne på Galleria Träffpunkten för att köpa några chokladpraliner.

Efter det gick vi till Espresso House för att dricka den goda Chailatten dom har där. Den goaste Chailatte jag har druckit någonstans & så åt vi våra Chokladpraliner vi köpt.

Efter det gick vi till Röda Korset. Där jag hittade denna ny & oanvända Wookpanna, en bok & en film men när jag skulle betala sa hon som stod i kassan att om jag plockar ihop saker för 150 kr, så får jag allt för 100 kr. Dom hade någon sådan dag, så jag plockade på mig en del annat med. Totalt betalde jag 112 kr för något som skulle kostat 162 kr. Dom andra sakerna nedan.

Filmer. 3 st. Tecknade. Ja, jag älskar tecknat! Björnbröder, Kejsarens Nya Stil & Stitch Experiment 626.

& alla dessa böcker. Så jag var jätte glad att jag fyndat en hel del.

Läkaren ringde & sa att han ändrat mitt recept & att jag nu skulle kunna hämta medicinen. Linnea skulle hem & jag & Lia gick upp till Krämaren Galleria Där vi var på Apoteket som medicinen var för dyr på så vi ska till ett annat apotek. Var även på Claes Ohlsson & en Lågprisbutik som ligger inne där med.

Cyklade sedan till Apoteket vid Järntorget. Där fick jag mediciner för 61 kr. Andra Apoteket skulle den kosta 98 kr & den medicinen jag fått fel skulle kostat 219 kr. så en viss skillnad på pris.

Efter att ha pumpat cyklarnas däck vid Cykelbutiken så skulle vi cykla ut emot LIDL för att köpa hem oss lite mat att laga tillsammans jag & Lia.

Under vägen hittade vi på dett hus på en bakgård brevid en liten Secondhand butik vi ville gå in i men den var stängd. Men jätte mysigt hus. Skulle det ligga ett sånt här hus i en stad, så skulle jag kunna bo i storstan, men då skulle man ju helst äga hela huset.

Mysigt med en liten brunnspump brevid trappan.

Vi cyklade sedan vidarre för att gå in på LIDL. Där jag köpte hem massa mat bla Apfelstrudel, Cevepacici, Pesto, Müslibars m.m.

Vart att sedan cykla hem till Lia där vi hade köpt & skulle äta Blodpudding. Lia åt Blodpuddingen med Lingonsylt, jag med blåbärssylt. Gott gott! Vi spela Sagan Om Ringen spelet som vi spelade för några dagar sedan. Fick 3 st. stora förvaringsburkar av Lia & sedan cyklade jag hem för att lämna sakerna & efter det hämta Lucky. Gå en promenad hem & sedan bara softa framför datorn & chata lite innan jag skulle ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar