torsdag 25 november 2010

Onsdag...En soft dag hemma. POP. Mycket djur, mest hästar.

Bloggat & chatat lite med Krister under dagen. Han är i Söderhamn med en kompis för att göra lite saker. Varit ute med Lucky & det är riktigt kallt ute med fullt av snö.

Kollat på ett nytt popstjärnskott Michael Scott McBride. http://www.michaelscottmcbride.com/fr_home.cfm

Rachael Ray. Amerikansk Matlagnings & Livsstilsprogram. Det handlade idag om samma sak som jag pratade med min kuratorn igår om att tänka & säga possitiva saker & inte se det negativa hela tiden. Man ska tänka så för då lever man ett lättare & gladare liv för hjärna reagerar på dom ord man säger. Inte glömma att säga tack & att man älskar folk. Det som jag försöker att göra i livet.

Fixat fler blogginlägg, 3 st. som finns att beskådas nedan på bla. på människor som fyllde år. Malin & kusin Sebastian, men även dagens inlägg. Pratat i mobilen med mamma.

Gjorde ett test på facebook som sa att jag skulle bli Hästchef på Drottningholm. Jobba med hästar i exlussiva miljöer. Ja tyvärr har jag nu inte tillgång till att hålla på med hästar som jag önskar att jag kunde få göra för att stutta runt på någon ridskolehäst är inte min grej när jag själv tränat, ridit in & tävlat i många år innan riktigt jobbiga omständigheter gjorde att jag inte orkade hålla på med hästar, men nu vill jag inget hellre än att hålla på med det igen & att samtidigt få hjälpa människor skulle vara underbart med. Kanske Livscoach med att ha hästar på en gård. Islandhästar kanske el. någon annan ras?! Hmm! Tåls att spinna vidare på.

Softar & ska bara göra lite att äta. Blir en stor Sharonfrukt & 2 st. Mûslibars med smak av päron, äpple & mörk choklad.

Chatar lite med folk på nätet i några timmar. Kalle, Jesper, Stefan, Patrick, Labinot, Karin m.fl. Pratat i mobilen med farmor.

Blir att fixa lite mat att äta. Sparrissoppa & 6 st. mackor. 2 st. med mortadella, 2 st. med lufttorkad skinka & 2 st. med akaciahonung.

Blir nu att se på filmen Thunderbirds efter att ha funderat på vad jag vill se. En Äventyrs & lite framtidsinspirerad film.

Kolla blocket.se på lite allt möjligt som hundar av olika raser, höns, kaniner, marsvin, duvor, minigris, hamstrar, katter, gerbils & råttor m.m. Men även på just djur som är av chokladfärg & med chokladfärgsanlag.

Sedan tittade man ju självklart på den underbara hundrasen Chinese Crested som är underbar ras som tyärr blir allt för exploterad & avlad på. Vilket är oerhört tråkigt då jag vill att denna ras skall få vara en frisk & sund ras. Vilket den tyvärr inte på många håll är nu i dagens läge.

Kollade även på vackra hästar som var av Halvblod, Arabiska fullblod, Quarter, Appaloosa, Miniatyr ponny's & blandraser m.m.

Speciellt intressant är detta sto som jag gärna hade köpt. Ett stoföl för 45.000 kr. Underbart vackert stoföl e. Waliant 945 (e. Weltmeyer u. 3 gen ELIT-ston) u. Tyskt premiesto e. As de Thurin. Full stam, gröna papper ASVH (Bella-stammen) med isabellston i rakt nedstigande led tillbaka till år 1926. Fölet blir ca 168 cm. En vacker drömhäst! ♥

Kollat på hastnet.se med på hästar. Araber & Partbreed med arab i sig.

Arabiskt fullblods stoföl. BDH Kadimaa. Stoföl född 100315.U: WW Karmenzitaa E: Perignon al Amar UE: Naizaak. Född fux, blir skimmel. Mycket vackert föl med underbart temperament. Mycket hanterad. Säljes gärna till avels och utställningsintresserad.

Arabiskt Fullblods colt (hingst) föl. Tizian SV. svart med vita tecken. Så ljuvligt vacker!

Isabellfärgad partbreed med övervägande Arabiskt Fullblod. Sto.

Grå Arabiskt fullblodssto på 7 år. Namn: Delicious & som är dräktig med hingsten TA Nox som är på den högra bilden. Intressant kombination av 2 st. vackra hästar. En Supervacker kombination & en drömtillgång för någon som vill börja en Arabisk Fullblodsuppfödning som jag som människa även drömmer om.

Om man hade haft pengar & plats, så skulle man ju vilja ha såna här skönheter som denna ovan. Här handlar det bara om ren & sann skönhet som är helt bländande & breathtaking vackra. Något av det vackraste jag någonsin sett i verkligheten när det gäller djur & skönhet.

Missade "Bonde Söker fru", men får se reprisen inatt kl. 00.05 el. den 28/11 istället. Jag har istället kollat på 24 timmar. Svensk underhållning från 2010. Säsong 1. Avsnitt 3 av 4. Fördomar vänds upp och ner när Tony Irving flyttar ihop med Runar Sögaard under ett dygn. På 24 timmar hinner de komma varandra nära och inse att de är mer lika än de anar. De diskuterar allt från barnarbete till invandring och integrationspolitik. De inser att de båda vuxit upp med hårda, religiösa fäder och att båda gått igenom tuffa separationer från människor de älskat. Och Runar får helt enkelt förklara varför han en gång sagt att "gud skapade Adam och Eva, inte Adam och Arne". Även 27/11. Var ganska intressant att se det för att få en lite mer uppfattning om den förredetta omtalade Runar som var tillsammans med Carola Häggkvist & sköt rådjur från sovrumsfönstret.

Sälj eller släng. Svenskt inredningsprogram från 2010. Avsnitt 6 av 8. Tobias och Anne i Uppsala är i stort behov av hjälp för att få ordning på sitt vardagsrum och kök. Med åren har det blivit allt mer rörigt efter att sparande, återvinning och nu har det gått så långt att de inte längre hittar bland alla prylar. Lulu Carter rycker in för att hjälpa dem att rensa bland sakerna. Hon hittar en vacker samovar som hon blir nyfiken på och vill veta mer om. Även 28/11.

Chatat med folk på msn & facebook. Käkat lite salta pinnar, druckit vatten & bara softat. Ska antagligen med Krister på en fest För Linda & hennes man som firar sin bröllopsdag i helgen på lördagen. Får se hur jag mår i kropp & själ bara. För att jag ska veta att jag orkar det utan att bli dålig i kroppen. Vet att det blir en regäll fest, men jag ska ta det lugnt i så fall & vill att Krister ska göra det med. Skriva lite på en sak & pratade med Krister en liten sväng sedan sovit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar