måndag 15 november 2010

Söndag...Fars dag! Badat Bubbelbad. Middag & Fika!

Brakfrukost som liksom på lördagen med allt möjligt gott. Här blir man verkligen bortskämd med en frukost som är bättre än dom flesta Hotellfrukostar. Här finns verkligen massa god mat att äta både till frukost, lunch & middag.

FARS DAG idag & jag grattade honom med en kram & en hälsning på facebook. Hehehe...

Jag skulle till att bada bubbelbad, så skönt med en massa olika färgsken i badkaret. Under tiden var pappa & Helena en sväng ute med Lucky, så gulligt av dom att göra det.

Här ligger man & har det superskönt i badet med bubblor & vattenmassagestrålar som masserar min rygg, fötter, armar, ben & annat.

Riktigt skönt att ligga där & vart att ligga ca 1 1/2 tim. innan jag klev upp & Gud vad skönt avslappnad jag var efteråt. Satt en stund vid datorn medan dom andra fixade mat.

Lunch med pappa, Helena, syrran, brorsan, Elias & farmor. Det vart fläskfilé, potatisgratäng, kokta grönsaker av broccoli, morötter & blomkål & en curry & bearnaiseliknande sås till.

Vi åkte sedan till Helena's föräldrar där vi skulle till att fika i deras fina hus ner vid sjön ute i skogen. Här deras kamin i hallen.

Jag ligger uppe i trappan, upp på loftet & fotar lite neråt i huset. Här min syster Pauline & farmor Veronika.

Brorsan som sitter & läser en dagstidning.

Syster med lilla Lucky. Lilla Lucky har blivit jätte förälskad i min syster & här även min älskade farmor brevid dom. Här även lilla Lucky springande på golvet.

Birgitta & Leif's (Helena's föräldrars) lilla mysiga sovrum.

Här pappa Roland, syster Pauline, farmor Veronika & brorsan Fredrik.

Nu har husse ändå kommit ner från loftet & så. Ja då är det ju ändå husses knä bäst att ligga i & mysa tycker Lucky allt.

Här Birgitta som gör det riktigt mysit med att tända ljus & duka iordning för fikan.

Här fikabordet med en supergod äppelkaka som pappa bakat med vanlijglass till & Birgitta hade gjort en god Hallon & persikotårta. Kaffe på det att dricka. Supermys & gott med fika! ♥

Här min vackra syster Pauline & min Supergulliga farmor Veronika som pratar med Helena. Var riktigt mysigt att sitta & prata med alla. ♥

Jag, brorsan & syrran skjutsade sedan hem farmor till Grängesberg till hennes hus & åkte sedan en sväng till mamma för att hämta mitt 8 kantiga akvarium som jag ska ha hemma i mitt vardagsrum brevid soffan.

När vi väl var hemma igen hos pappa satt jag & lindade mitt garn som jag ska göra en stor tubformadhalsduk av. 312 meter så det tog en stund att rulla det men lättare att ha det rullat i en boll när man ska sticka på sin Quick Knit.

Till middag vart det kyckling i pitaliknande bröd, men med grönsallad, tomater, rödlök, persilja, en grill & salsasås m.m. Riktigt gott & en öl på det.

Sedan vart familjen att se på Beck vilket jag aldrig har gillat så jag satte mig vid datorn istället & bara softade. Chatade & hade mys där med Lucky brevid mig sovandes på min kudde. Sedan dags att sova tillsammans lilla jag & Lucky.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar