onsdag 19 januari 2011

Tisdag...Affärsidéer. Djur & Boenden.

Tisdag morgon & klockan är 07.20 & jag har klivit upp & varit ute med Lucky på en liten promenad. Pojken sover fortfarande som han brukar göra.

Jag har fixat lite på nätet. Kollat chatforum, email, facebook m.m. Men det vikigaste jag har gjort är attha bloggat med flera stycken inlägg, så många som 3 st.

Jag åt lite frukost som bestod av 1 st. Sweetie, lite skivad ost, 1 st. tomat & 1 st. burk gräddfil med farmors plommonsylt.

Efter jag ätit frukost, så började pojken efter en stund att piggna till, så vi satt oss & kollade på TV.

Fab 5. (Queer Eye for the straight guy) Amerikansk realityserie från 2003-04. Avsnitt 10. Tom är en långväxt kille som just genomgått skilsmässa nummer två. Han är en tillgiven pappa som har hand om sina två barn på helgerna, så det blir inte mycket tid över för skönhetsrutiner och träffar med damer. Tom är i desperat behov av att börja om och behöver hjälp med att pigga upp sin pappa-image. Han får hjälp med sitt boende som blir riktigt fint & hur man gör Sushi för den middagsbjudning han ska ha.

Jag gjorde lite frukost till pojken. Tog 2 st. dubbellimpmackor själv till som bukfyllare.

Fixade med bilder jag ska lägga in senare på facebook under djur jag gillar.

Extreme Makeover Home Edition. Amerikansk inredningsserie från 2005. Säsong 3. Avsnitt 41 av 46. Ty och hans team hjälper en hindupräst och hans fru efter det att deras hus brunnit ner.

Idag kollar jag på hastnet.se igen, men på en helt annan typ av hästar. Islandshästar. Föl till unghästar & vuxna hästar av alla typer.

Islandshästar i många härliga, unika & roliga färgkombinationer. Islandshästen har en fantastiskt spann av alla möjliga färgkombinationer.

Islandshästar, ungdjur & föl som är så underbart söta & mysiga hästar. Bla dessa hästar & många, många fler.

Snubblade in på hästrasen Morgan. Dessa hästar tyckte jag var oerhört vackra. 2 st. Isabellfärgade ston, varav den ena hade blåa ögon.

& sedan på American Paint hästar som också är en väldigt vacker hästras...men om jag som jag helst vill ha så får jag skaffa mig dom underbara hästrasen Arabiska Fullblod som ni kan se nedan. Som jag även drömmer om att få föda upp.

Fast rasen som ligger mig närmast hjärtat är ju Arabiska Fullblodshästar, Alpackor & hundar som jag alla föda upp.

Mest bara chatat med en massa gulliga vänner som Agneta, Alexander, Labinot, Johan, Karin, Lars m.fl på facebook & msn. Mest på msn, men pratat med 2 st. vänner & fått mig funderare på olika saker. En som man kanske skulle slå sig ihop med hans renproduktion & försäljning, men då flytta uppåt landet igen & försöka få lån att köpa alpackor så att man har 2 verksamheter i en med både alpackor & renar. Eller om man kan få ett lån för att få köpa en mindre gård & alpacka djur för att kunna ha det som en inkomst & överlevnadssak för att jag ska slippa livet här i den trånga lägenheten. Fast fan vet inte om man skulle klara att bo i Arjeplog?! Men inget bestämt bara en ide.

Druckit energidricka. Ja, jag vet inte nyttigt & borde äta något, men vad?!

Vart sedan att sitta på http://www.skanegardar.se/ för att kolla efter fina hus & gårdar. & Drömmer vidarre på min gård.

Kanske en härlig gård man skulle ha haft?! http://www.skanegardar.se/?id=8693

Såg mysigt ut, men ganska kul & udda idé. Här skulle man gjort det till en restaurang & nattklubb, el. varför inte ett snyggt Café i marrockansk/Indisk stil?!. Inget för mig, men kanske för någon intresserad?! http://www.skanegardar.se/?id=8663

Sötnosen har kommit hem. Vart tidigare än väntat. Jag hade duschat för att jag var lite frusen & han var en sväng ute med henne. Riktigt Gulligt av honom. ♥ ♥

Skärgårdsdröm. Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 8 av 10. Madeleine rycker in för att hjälpa Lars från Stockholm att hitta drömhuset i skärgården. Han vill ha ett modernt hus med egen brygga och lättskött tomt med båtavstånd från Stockholm. Lars och Madeleine lägger ut med en vacker träbåt från 1880-talet för att göra strandhugg vid Björkö, Tjockö och Räfsnäs.

Country House Rescue. Brittisk realityserie från 2008. Säsong 1. Avsnitt 2 av 6. Elmore Court är en herrgård värd över 25 miljoner pund. DJ:n Anselm Guise ärvde godset av sin farbror ett år tidigare, men utan pengar på fickan har hand inte råd att restaurera det.

Skånelänga med stall & andra uthus. Kan nog bli fint kanske?! http://www.skanegardar.se/?id=8487

Vill verkligen ha detta hus invändigt, men fasaden behöver en stor förändring. Kunde bli ett riktigt underbart boende med många möjligheter att ha precis det man vill ha i livet med djur & annat. http://www.skanegardar.se/?id=7986

The Whole Nine Yards (Oss torpeder emellan). Amerikansk komedi från 2000. När torpeden Jimmy "Tulpanen" Tudeski flyttar in i en mysig förort förändras människorna som bor där. Folk börjar här och där prata om att göra sig av med en den ena en den andre. I rollerna: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge. Regi: Jonathan Lynn.

Han började se på den, men var inget att se sedan tyckte han & gjorde mig sällskap för att kolla på hus & lägenheter.

Nej, nu blir det att se på fina hus istället på EKLUND STOCKHOLM NEW YORK. Fint 7 rumshus på Mölna, Lidingö. Insidan jätte fin, men utsidan ganska tråkig. Fin utsikt. http://www.esny.se/objekt/molnastranden-6-molnavagen-16-lidingo

Häftigt hus, men inget jag skulle köpa om jag var rik. http://www.esny.se/objekt/algo-96-ryssvagen-1a-saltsjobaden

En riktig drömlägenhet som har allt & lite till som man behöver. http://www.esny.se/objekt/102-engelbrektsgatan-15-stockholm

Som ni säkert förstår så lägger jag inte upp alla hus, gårdar, lägenheter & annat jag kollar på då hade det kunnat bli över 100 bilder på en dag på husen. Det är när jag ser något med en typ potencial som jag lägger upp dom.

Sagolikt vackert boende i ett fantastiskt vackert hus & miljö. http://www.esny.se/objekt/generalen-8-malarlunden-4-strangnas-strangnas

Lägenhet med mycket potencial att renoveras till något superhäftigt. http://www.esny.se/objekt/0004-stureparken-7-entreplan-stockholm

Krister lånade datorn en stund. Jag tog mig en dusch & nu sedan dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar