tisdag 1 februari 2011

Måndag...Trött. Bloggat. TV. Hästar & Kul hemsida.

Så himla trött idag då jag varit ute hela natten & festat, somnade inte förren vid ca 06-07. något & sov till ca 13.10. Var ute med Lucky det första jag gjorde, sedan vart det att börja ta tag i att redigera bilder för bloggen.

Fixade ganska snabbt en brunch på en räkor & kräftor i gräddfil med dill, romägg, salt & peppar. Lite machesallad, 2 st. avokados & 1 st. mozarellaost, kryddad med lite citronpeppar. En Cola att dricka.

Redigerat bilder, hållit på med bloggen & bloggat hela dagen med 2 st. inlägg av helgens Kattutställning som var riktigt kul att gå på & lite fest som även var bla.

Vart att äta lite snacks...Ostbågar, soft marknadsnougat & passionfruktsläsk.

Americas Next Top Model. Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 15. I veckans utmaning måste tjejerna visa prov på en känsla samtidigt som de åker bergochdalbana. I fotograferingen får de porträttera en undervattensgudinna.

Har missat en del avsnitt, men nu ska jag se det i alla fall.

Rum för en Stjärna. Svenskt inredningsprogram från 2011. Rum för en stjärna. Turen har kommit till rockstjärnan Dregen som erkänner att han kan ha förstört några hotellrum i sin karriär. Och har då fått betala ett par hundra tusen i ersättning. Men den här gången får han riva och slänga ut inredningen genom fönstret utan påföljder. Det blir rock’n’roll, högt i tak, färgerna går i svart, rött, lila och orange och rummet genomgår en minst sagt dramatisk förvandling – allt för att Dregen ska känna sig som hemma.

Pratat med Lia & tagit & kollat in en sida på nätet där man kan modifiera sina husdjur till tecknade figurer. Cartoonize My Pet. http://www.cartoonizemypet.com/

Finns allt möjligt från katter, hundar, marsvin, illrar, till fiskar, ödlor & en massa mer som kommer till hela tiden. Man man få dom sedan trycka på alla möjliga saker & jag tycker verkligen att alla som gillar djur ska kolla in den sida. Man kan antingen Cartoonizera sitt djur gratis & spara bilden el. betala för att få den på produkter. ALLA djur kan bli som ditt speciella husdjur.

Chatat med folk & funderar på att snart ta & sova då jag är Supertrött!

Kollade lite på Arabiska Fullblodshästar på hastnet.se. Ovan en Riktigt vacker avelshingst som var Till SALU.

Kollade på en massa Arabiska Fullblod, Riktigt fina. Bland annat dessa från vänster till höger. Unghingst, avelssto, unghingst, ung valack & ett avelssto till.

Supersöt & rent charmig ungsto med full av spritt i bena. Så himla vacker! ♥

Avsluta det jag gjort på nätet, gå en promenad med Lucky, ta en varmdusch & sedan ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar